-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ieva Gervinskaitė „Mis pasaulis 2011“ konkurse pagirta už natūralius plaukus

Natūralumu, drąsa ir talentu groti akordeonu – tokiomis savybėmis gražiausia Lietuvos mergina sekmadienį mėgins pavergti konkurso „Mis pasaulis 2011“ finalo komisiją bei žiūrovus.
Ieva Gervinskaitė
Ieva Gervinskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lapkričio 6-ąją Londono „Earls Court“ parodų centre vyksiančiame spalvingiausiame metų renginyje, kurį tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija, dėl karūnos lietuvė varžysis su 122 gražuolėmis iš viso pasaulio.

„Pastebėjau, kad ne viena mergina turi priaugintus nagus ir plaukus. Todėl, kai mus ruošė konkursui „Top Model“, buvo itin malonu išgirsti komplimentą, kad mano gražūs plaukai – ilgi ir natūralūs“, –  prieš konkursą  sakė  Ieva Gervinskaitė.

Jau trečią savaitę Londono centre esančiame viešbutyje „Marriott County Hall” su kitomis konkurso dalyvėmis gyvenančiai lietuvei pasitikėjimo savimi netrūksta. 
„Aplinkui daug gražių merginų, bet aš nesijaučiu prastesnė“, -  kalbėjo 21-erių metų iš Skuodo rajono kilusi konkurso „Mis Lietuva 2011“ laimėtoja. Ji ir gyvenime yra drąsi, tačiau nosies taip pat neužrietusi.

Prieš išvykdama atstovauti šaliai pasauliniame konkurse, ji intensyviai ruošėsi.

Kruopščiai rinkosi apdarus, mokėsi šokio judesių, aiškinosi grožio paslaptis bei repetavo kūrinį, kurį atliko per talentų rungtį. Tad nenuostabu, kad devynerius metus akordeonu grojanti I.Gervinskaitė  pateko į talentų konkurso finalą.

Sekmadienį  Lietuvos gražuolės akordeono skleidžiamą muziką išgirs visas pasaulis.

Iki šiol lietuvėms konkurse „Mis pasaulis“ sėkmė ne itin šypsojosi. Gal šįkart krepšiniu ir gražiomis merginomis garsėjančios šalies atstovei  visgi pavyks pranokti  kitas dalyves  ir iš „Mis pasaulis 2010“ amerikietės Aleksandros Mills perimti karūną?

Ryškiausia grožio šventė su pasaulinio garso žvaigždėmis bei žaviausiomis Žemės merginomis – lapkričio 6 dieną 19 val. tiesiogiai per „Lietuvos ryto“ TV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius