-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

LNK kviečia dalyvauti realių pokyčių projekte „Misija – grožis“

Lietuvoje pradedamas filmuoti pirmasis radikalių pokyčių projektas „Misija – grožis“. LNK televizija moterims ir vyrams, kurie kenčia dėl išvaizdos trūkumų, siūlo galimybę šou metu atsikratyti visų kompleksų. Šiemet startuojančiame realių pokyčių projekte galės dalyvauti bet kuris užpildęs dalyvio anketą ir įtikinęs projekto ekspertus, kad jų pagalba jam gyvybiškai svarbi.
Operacija
Operacija / LNK nuotr.

„Misija – grožis“ projekto dalyviams kovoti su kompleksais padės  specialiai šiam projektui surinkta skirtingų medicinos ir grožio sričių ekspertų komanda: plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos specialistai, odontologai, akių lazerinės chirurgijos specialistai, dermatologai, stilistai, vizažistai ir kitų sričių specialistai.

„Daugybė žmonių tyliai išgyvena nesėkmes meilėje, vidiniai kompleksai jiems trukdo siekti karjeros aukštumų, kankina baimė, kad visi pastebi jų trūkumus. Priežasčių tam gali būti daugybė: viršsvoris arba po greito svorio metimo pakitusios formos ir sudribusi oda, po kūdikio maitinimo sunykusi ar nusileidusi krūtinė, vyrams padidėjusios krūtinės pieno liaukos, nosies kuprelė, atlėpusios ausys, celiulitas, per didelis plaukuotumas, sugedę, kreivi dantys,  netaisyklingas sąkandis,  smarkiai suprastėjęs regėjimas, astigmatizmas ir panašiai“, – sako vienos iš projekto sumanytojų, klinikos „Grožio chirurgija“, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojai Vygintas Kaikaris ir Kęstutis Maslauskas.

Pasak gydytojų, moderniausia medicina daugeliui žmonių suteikia plačias galimybes išspręsti išvaizdos, o kartu ir psichologines problemas. Per plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos operacijas pašalinami įgimti ar įgyti defektai, atstatomos estetiškai priimtinos kūno formos ir linijos.  Pacientams tai leidžia atsikratyti juos persekiojusių kompleksų ir gyventi pilnavertį socialinį gyvenimą.

Atgauti pasitikėjimą savimi projekto dalyviams padės ir odontologų naujausiomis technologijomis pakoreguota šypsena, suprastėjusiu regėjimu besiskundžiantiems žmonėms akių lazerinės chirurgijos gydytojai padės vėl ryškiau matyti spalvas ir kontūrus, estetinės medicinos specialistai ištirs ir naikins pakitusius apgamus, atjaunins odą ir panašiai.

Prie pokyčių prisidės ir garsus stilistas Kęstutis Rimdžius.  „Šiandien Lietuvoje stilius lygiuojamas su prabanga, o jis juk yra prieinamas visiems. Įrodysime, kad stilingai gali atrodyti bet kuris, nepriklausomai nuo kūno sudėjimo ir amžiaus“, – tvirtina Rimdžius. Jis  kiekvienam dalyviui parinks tinkamiausią aprangą ir  aksesuarus, patars, kaip pabrėžti savo linijas ir paslėpti savo nedidelius trūkumus.   

 „Vadindami projektą „realių pokyčių projektu” mes neflirtuojame. Jis skirtas ne toms, kurios trokšta tik silikoninių implantų. Kartu su ekspertų komanda nusprendėme padėti tiems, kurie dėl savo išvaizdos turi nemažų problemų ir kuriems tikrai reikia radikalių pokyčių. Mūsų projekto dalyviai – gyvenimo patirties turintys žmonės”, – teigia „Misijos – grožis” prodiuserė Edita Katauskienė.

 Be anksčiau įvardintų specialistų, projekto dalyviais rūpinsis ir sporto treneriai, dietologai, psichologai, – priklausomai nuo kompleksų ir poreikių. Visus norinčius pasikeisti atrankoje išklausys ir apžiūrės ekspertai. Jie pretendentams padės apsispręsti, kam kokia pagalba reikalinga. 

Visi, kurie pasiryžo atsikratyti išvaizdos trūkumų ir nori dalyvauti LNK realių pokyčių projekte „Misija – grožis“, kviečiami pildyti anketas internetinėje svetainėje www.lnk.lt. Dalyvių anketų lauksime iki balandžio 3 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius