Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projektą „Aš myliu Lietuvą“ Prezidentas Valdas Adamkus apgaubė savo šiluma

„Perduodu į jūsų rankas vėliavą, kuri simbolizuoja mūsų Lietuvos valstybę ir mūsų Lietuvos žmones. Neškite ją per visą Lietuvą skelbdami, kad mes ją mylime, grožimės ja, gyvensime joje ir mylėsime ją visuomet“. Tokius žodžius prezidentas Valdas Adamkus ištarė Katedros aikštėje, į dainininkės Liepos Modeikaitės rankas atiduodamas lietuvišką trispalvę.
Valdas Adamkus
Valdas Adamkus / LNK nuotr.

Netrukus LNK eteryje startuosiančio realybės projekte „Aš myliu Lietuvą“ informacinio anonso centrine figūra tapo kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus. Prieš filmavimą savo darbo kabinete priėmęs projekto kūrybinę grupę, Prezidentas Valdas Adamkus nuoširdžiai išreiškė savo pritarimą, jog toks projektas, kuriame lietuviškasis patriotizmas gaus naują postūmį, gyvybiškai svarbus savo ateitį Lietuvoje matantiems žmonėms.

Lydimas savo asistentės Boženos Krasovskajos ir asmens sargybinio, Valdas Adamkus į filmavimo vietą Katedros aikštėje iš Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos atėjo pėsčiomis. Filmavimo grupė nerimavo, ar pavyks vienu dubliu nufilmuoti esminį sumanyto anonso kadrą, kuriame priklaupusi dainininkė Liepa iš Prezidento rankų paima pagal griežtus reikalavimus sulankstytą Lietuvos trispalvę. Tačiau pats Prezidentas mielai sutiko pakartoti perdavimo veiksmą kelis kartus, kad vaizdo įtaigumas butų kuo stipresnis. O pačios Liepos Jo Ekscelencija Valdas Adamkus prašė ne pagarbiai nulenkti galvą, kaip buvo numatyta scenarijuje, o žiūrėti tiesiai jam į akis.

„Aš myliu Lietuvą“ – jau greitai per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius