Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijaus Smorigino išvadintas paršu, Gediminas Jaunius iškrito iš „Šok su manimi“ (nuotraukos)

Daug šokių, emocijų ir komentarų sulaukė TV3 projekto ,,Šok su manimi“ žiūrovai. Šeštadienio vakarą dėl išlikimo kovojo dvylika porų. Intriguojantį šou žadėjo į komisijos gretas sugrįžęs choreografas Jurijus Smoriginas.
Gediminas Jaunius
Gediminas Jaunius su partnere Gaudre Kazlauskaite / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Deja, susumavus dviejų savaičių komisijos ir žiūrovų balsus, iš projekto buvo priverstas pasitraukti Gediminas Jaunius su savo partnere Gaudre Kazlauskaite. Mažiausiai balsų prodiuseris surinko ir praėjusį šeštadienį, bet komisijos sprendimu tada pasiliko projekte.

„Išvadino paršu ir du kartus išmetė iš projekto. Gavau daugiau, nei tikėjausi. Bet nesigailiu čia atėjęs. Dabar galvoju apie atostogas Turkijoje, – šypsodamasis nusivylimą slėpė G.Jaunius, palinkėjęs projektui linksmesnės komisijos.

Susumavus dviejų laidų komisijos bei žiūrovų balsus, pirmąją vietą užėmė solistė Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus.

Antrą laidą nuotaikingai pradėjo vedėjas Vytautas Šapranauskas. Šį kartą žiūrovus nustebino vokaliniais sugebėjimais. Be J.Smorigino komisiją sudarė šokių čempionė Edita Daniūtė, buvęs žinių vedėjas, o dabar Seimo narys Rokas Žilinskas, trenerė Jūratė Norvaišienė.

`arūno Mažeikos/BFL nuotr./Donatas Montvydas su partnere
Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Donatas Montvydas su partnere

Pirmieji ant parketo pasirodė Ineta Stasiūlytė ir Deividas Meškauskas. Užsispyrusi ir kupina idėjų – taip savo partnerę apibūdina D.Meškauskas. Dalyvės kūną gyrė J.Smoriginas, tačiau jos apdarui komisijos narys negailėjo blogų žodžių.

,,Jūs esate lyderiai, tačiau dirbkite su skoniu“, – patarė choreografas. Tačiau tam nepritarė E.Daniūtė, kurios nuomone, dalyvės suknelė buvo elegantiška. O R.Žilinskas poros pasirodyme pasigedo kontakto.

Tiesa, laidos vedėjas teiravosi pastarojo, kas dabartinį politiką sieja su šokiais.

R.Žilinskas nesutriko ir tvirtino, kad parketas ir šokiai dešimt metų buvo jo kasdienybė.

Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj dovanojo itin aistringą šokį. Tačiau tai suerzino J.Smoriginą. Jam pasirodyme buvo per daug gašlumo.

,,Tu taip maleisi šalia jos, man buvo nesmagu žiūrėti“, – kritikavo choreografas.

Itin aštrios kritikos susilaukė Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė. Jų pasirodymą ir vyro apdarą komisijos nariai pavadino parodija.

,,Kartais komisija irgi yra kaip parodija“, – ironiškai atsikirto A.Mickevičius.

`arūno Mažeikos/BFL nuotr./Raimondas Rumaas su partnere
Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Raimondas Rumšas su partnere

Gediminas Jaunius ir Gaudrė Kazlauskaitė šį kartą susilaukė geresnių komisijos komentarų. Tiesa, tik J.Smoriginui į akis krito dalyvio svoris, jį komisijos narys pavadino ,,paršu“.

,,Aš noriu, kad tu numestum tuos savo lašinius“, – patarimus dalino J.Smoriginas.

Po jų ant parketo pasirodė Ramūnas Matonis ir Vaida Židonytė

,,Šokanti policija yra blogiau negu agresyvi policija“, – tokie buvo J.Smorigino komentarai. E.Daniūtė patarė labiau atpalaiduoti rankas. O R.Žilinskas gyrė R.Matonio plastiškumą.

Praeitą laidą lyderiais tapę solistė Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus šį kartą susilaukė ne itin daug komplimentų.

,,Visa tai buvo tikras chaosas, bet tai yra talentingas žmogus“, – kalbėjo J.Smoriginas. Vyras neslėpė, kad tiki dalyvės atkaklumu ir linkėjo kitose laidose pasirodyti kur kas geriau.

Svajonė – taip šiame projekte ją vadina laidos vedėjai ir gerbėjai. Jos partneris taip pat negaili gerų žodžių apie ją. Intelektuali, kultūringa ir reikli – tokią Astą Valentaitę mato jos partneris Andrius Kandelis.

,,Ji mergina iš viršelio, joje gyvybės nėra. Tu – narcizas. Tai, kad joje nėra gyvybės – tavo nuopelnas. Ir visgi jūs labai graži pora, itališka“, – komentavo J.Smoriginas.

Svetlana Pronina ir jos „pakaitinis“ partneris nebuvo paglostyti E.Daniūtės.

„Puiki apranga, ieškojau šokimo, tačiau to neradau”, – kalbėjo E.Daniūtė. Tačiau jai nepritarė R.Žilinskas, jo nuomone, pora šoko nuostabiai.

Daugiausiai šeštadienio vakarą komisijos narių simpatijų pelnė dvi poros. Jų sąraše: dviratininkas Raimondas Rumšas su parnere Rūta Ramanauskaite ir politikas Žilvinas Šilgalis, šokęs su Karina Jeremian. Tiesa, nuo jų neatsiliko ir pedagogė Eirida Daukšienė su parneriu Olegu Koliakinu.

,,Jūs leidote save mylėti, jūs abu, Roko žodžiais sakant, palaikėt kontaktą. Apskritai visi įsidėmėkite, nuo šiol Rokas Žilinskas yra kontakto tėvas”, – gyrė E.Daukšienės pasirodymą J.Smoriginas, nepraleidęs progos pašmaikštauti ir apie politiką.

Visą vakarą skardžiu juoku džiuginusi atlikėja Irma Jurgelevičiūtė ant parketo laidoje pasirodė paskutinė. Jie su partneriu buvo atsipalaidę, nes šį kartą turėjo neliečiamybę.

`arūno Mažeikos/BFL nuotr./Asta Valentaitė su Andriumi Kandeliu
Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Asta Valentaitė su Andriumi Kandeliu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius