Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktuosius „Žvaigždžių duetus“ nugalėjo Merūnas ir Rūta Pentiokinaitė!

Pirmąjį vasaros šeštadienio vakarą LNK televizijos muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai“ žiūrovus pakvietė stebėti didžiojo finalo, išaiškinusio geriausią penktojo sezono dainininkų porą.
Rūta Pentiokinaitė ir Merūnas Vitulskis
Rūta Pentiokinaitė ir Merūnas Vitulskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Finale susirungė keturi geriausi šio sezono duetai: muzikos mokytoja Vita Pimpienė ir jaunasis Ilja Aksionovas, Suomijos režisierius Jarmo Skonas ir Ruslanas Kirilkinas, šokėjas Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė ir Merūnas su teisininke Rūta Pentiokinaite.

Po trijų turų, susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad ketvirtąją vietą užėmė O.Kolobovaitė ir A.Butkus, bronzinius mikrofonus pelnė R.Kirilkinas ir J.Skonas, visai šalia pergalės buvo, bet sidabru tenkintis turėjo Ilja ir V.Pimpienė. O auksinius mikrofonus ir nugalėtojų titulą iškovojo Merūnas ir R.Pentiokinaitė.

„Ačiū jums, šiandien man laiminga diena“, – tvardydama jaudinantį džiaugsmą ir sunkiai galėdama padainuoti nugalėtojų dainą, sakė R.Pentiokinaitė.

VIDEO: Merunas laimejo

Lemiamą vakarą komisijoje dirbo jos pirmininkas Vytautas Juozapaitis, Kristina Kazlauskaitė, Vytenis Pauliukaitis ir Arūnas Valinskas. Dar taip blogai nesijaučiau, kaip šiandien. Man jie visi patinka, bet labiausiai patiko Valinskienė su Mundžiu...“Pirmame finalo ture visi duetai atliko po vieną dainą, o jas įvertinusi komisija skyrė pirmuosius savo balus. Susumavus visų keturių teisėjų balsus, paaiškėjo, kad po pirmo turo į pirmąją vietą pretendavo R.Kirilkinas ir J.Skonas, į antrąją – Merūnas ir R. Pentiokinaitė, o trečia bei ketvirta dalijosi Ilja su V. Pimpiene bei A.Butkus ir O.Kolobovaitė.

„Džiaugiuosi, kad „Žvaigždžių duetų“ superfinale pasirodo aukšto lygio atlikėjai ir visi jie dainuoja gyvai, – susirinkusiuosius pasveikino komisijos pirmininkas V.Juozapaitis. – Manyje vyko didelė kova, nežinau, kaip miegosiu šiąnakt, bet mažiausiai balų duosiu Onutei ir Andriui. Jų pasirodymas buvo pats linksmiausias ir energingiausias, bet man pritrūko dainavimo.“

„Šiandien norėjau sėdėti, kaifuoti ir švęsti, bet, deja, turiu vertinti...“ – prisipažino jautrioji aktorė K.Kazlauskaitė, daugiausiai balų skyrusi Ruslanui ir Jarmo, o mažiausiai taip pat Onai ir Andriui.

„Dar taip blogai nesijaučiau, kaip šiandien. Man jie visi patinka, bet labiausiai patiko Valinskienė su Mundžiu...“ – koketavo režisierius V.Pauliukaitis, sužavėtas finalo svečių Ingos Valinskienės ir Mundžio daina.

Žmonos pasirodymu buvo patenkintas ir A.Valinskas: „Žmoną stebėti lengva, jau 24-ti metai eina ir vis dar gražu.“ Tačiau negalėdamas jos vertinti, daugiausiai balų, priešingai kitiems komisijos nariams, Seimo narys skyrė A.Butkui ir O.Kolobovaitei.

Man dar neišblėso Evelinos Sašenko žavesys... Noriu pasidžiaugti, kad į „Euroviziją“ ji išvažiavo tiesiai iš „Žvaigždžių duetų“.Po antrojo turo ir dar keturių dainų komisijos vertinimo rezultatai kiek pasikeitė. Pirmąją vietą pelnė Merūnas ir R.Pentiokinaitė, vėl scenoje vaidinę dvi žavias mergaites, antroje vietoje atsidūrė J.Skonas su Ruslanu. Trečioje vietoje, komisijos sprendimu, atsidūrė O.Kolobovaitė ir A. Butkus, kuris dėl susijaudinimo nesuvaldė ašarų. O paskutiniąja vieta reikėjo tenkintis V. Pimpienei su Ilja. Tačiau vis balsavimo metu jiems netrūko žiūrovų palaikymo, todėl pora nenusiminė.

„Nesu ypatingas persirengimų scenoje gerbėjas, bet tai, ką padarė Marūnas... Iš tiesų juokiausi ir verkiau iš širdies. Tai tas atvejis, kai televizijos šou tiesiog blizga“, – žavia mergaite tapusį Merūną gyrė V.Pauliukaitis.

„Žvaigždžių duetų“ superfinalą papuošė jame taip pat dalyvavusi Evelina Sašenko, prancūzų ir lietuvių kalbomis atlikusi savo eurovizinę dainą.

„Man dar neišblėso Evelinos Sašenko žavesys... Noriu pasidžiaugti, kad į „Euroviziją“ ji išvažiavo tiesiai iš „Žvaigždžių duetų“. O taip pat smagu, kad ji yra Lietuvos muzikos ir teatro akademijos auklėtinė ir rodo savo aukštą profesinį lygį“, – komplimentų dainininkei negailėjo komisijos pirmininkas.

Po trečiojo finalo turo, susumavus visų turų balus, komisijos favoritais tapo Merūnas su R.Pentiokinaite, o O.Kolobovaitės ir A.Butkaus pasirodymai sutartinai buvo įvertinti taip: „Šiandien ne jūsų diena...“

„Priėjome finišo tiesiąją, po kurios prasidės prisiminų metas. Prašau jūsų visų likti draugais“, – baigdamas savo darbą penktajame „Žvaigždžių duetų“ sezone prašė V.Juozapaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius