Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rolandas Kazlas apie Vytautą Šapranauską: „Visi laukė, kada jis nugrius, o jis nenugriuvo“

Šį vakarą 19.40 val. TV3 eteryje – speciali „Paskutinės instancijos“ laida apie „Auksinius svogūnus“ ir po jų kilusį skandalą dėl Vytauto Šapranausko. Laidoje kalbės ne tik pagrindinis šios istorijos herojus – tai bus išskirtinis ir vienintelis V.Šapranausko interviu televizijos eteryje, – o ir ilgametis jo kolega, iš TV ekranų jau seniai dingęs aktorius Rolandas Kazlas, taip pat gydytoja kardiologė Vanda Pumputienė.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kai viskas nurims, Vytautas, turėdamas puikų humoro jausmą, pasižiūrėjęs tą vaizdo įrašą, esu įsitikinęs, tikrai nuoširdžiai iki ašarų juoksis. Ir juoksis ne tik iš savęs, iš savo pokštų, bet ir iš publikos, kuri vaidino geriausiai, – išskirtiniame interviu šį vakarą „Paskutinėje instancijoje“ kalbės R.Kazlas. – Šitaip nuoširdžiai besijuokiančių žmonių, besibaksnojančių alkūnėmis, besikuždančių, tiesiog žviegiančių, tikrai senokai nebuvau matęs. Ir net galvojau, kaip čia renginio organizatoriams pavyko sukurti tokią atmosferą. Matyt, kažkas buvo užkabinta taip taikliai, kad nusimetė visos kaukės.“

Pasak aktoriaus, pelniusio ne vieną garbingą scenos apdovanojimą, V.Šapranauskas yra aukščiausio lygio scenos profesionalas.

„Jis už Galkiną geresnis. Amerikoj būtų milijonierius. Su jo erudicija, vidine kultūra... Kiek jis yra ištraukęs Smoriginą „Juročką“ iš beviltiškų situacijų. Ir skoningai. Čia yra aukščiausias pilotažas, –  įsitikinęs R. Kazlas. – O būdavo ir Saboniui prastos rungtynės, ir Adamkus kartais atrodydavo, kad pirmą kartą tekstą mato... Visi laukė, kada Vytautas nugrius, o jis nenugriuvo. Ir sekmadienį „Chorų karuose“ parodė puikiausią formą. Daugelis turbūt susiraukė, išjungė televizorių ir nuėjo bart žmonos.“

39 metų patirtį turinti medikė kardiologė V.Pumputienė kalbės faktais – V.Šapranauską tiesioginio eterio metu buvo ištikusi hipertenzinė krizė, kurios rezultatas – galvos skausmas, pykinimas, pusiausvyros, jutimų ir net regėjimo sutrikimai, pasunkėjusi kalba.

„Jeigu žmogus serga pirmine arterine hipertenzija, kuria dabar dalis visuomenės serga, ir kai tiesiog staiga labai pašoka spaudimas, dažnai būna organų-taikinių pažeidimas. Atsiranda ūmi galvos smegenų encefalopatija. Vienam būna infarktas, antram – insultas, trečiam – ūmus inkstų nepakankamumas. Tai labai rimta būklė,“ – sako V.Pumputienė.

Daugiau apie tai šį vakarą 19.40 val. specialioje „Paskutinės instancijos“ laidoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius