Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smoriginas Valinskienę pavadino Pirčiupių motina (nuotraukos, papildyta 22.50 val.)

Šeštadienio vakarą ant parketo į antrąją kovą stojo TV3 projekto „Šok su manimi“ esamos ir kylančios žvaigždės. Aštrialiežuvis Jurijus Smoriginas, už šokėjų veidų kritiką iš Vytenio Pauliukaičio gavęs „veidų specialisto“ vardą, net sakydamas komplimentą Ingai Valinskienei pribloškė publiką.
I.Valinskienė ir J.Smoriginas
Jurijus Smoriginas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šį šeštadienį pirmą kartą savo simpatijas šokėjams galėjo parodyti ir žiūrovai namuose, kurių balsai buvo susumuoti su komisijos. Bendru sprendimu geriausia šokėjų pora pripažinta Šorena ir Deividas Meškauskas, o paskutinėje vietoje liko Alvydas Duonėla su Viktorija Engelgardt-Bajor.

Šįkart visos vienuolika porų pristatė savo rumbos arba kvikstepo šokių variantą, kuriuos komentavo J.Smoriginas. V.Pauliukaitis, Jūratė Norvaišienė ir vakaro svečias balerūnas Nerijus Juška.

Aš ištirpęs tiesiog. Įsivaizduokite Puntuko akmenį Anykščiuose... Atrodo, kad jį tik pagimdė ir jis toks nustebęs, ko čia ta Živilė spurda... Vidai, jūs turite nuostabią charizmą – tegyvuoja vaikystė.„Justai, jūs kietas ant liežuvio, bet ne kūnu, – humoristui J.Jankevičiui sviedė repliką J.Smoriginas, pažadėjęs iki projekto galo padėti jam tapti „išraiškingu žmogumi“.

„Jūračkai“ (kaip į jį ne kartą kreipėsi V.Pauliukaitis) lyg ir patiko naujas I.Valinskienės pasirodymas ir išmoktos pirmosios pamokos, bet jis tai pasakė savo stiliumi.

„Kvikstepas yra nelengvas šokis ir man trūko elegancijos, bet žiūrint į jos aptirpusį kūną aš labai džiaugiausi, kad tokia Pirčiupių motina taip lengvai strikinėjo – ji verta gero įvertinimo“, – skirdamas 9 balus ir priversdamas publiką kvatotis pasakė J.Smoriginas.

Jis kritikavo I.Valinskienės „buitinį veidą“, o A.Duonėlos veidas jam pasirodė pajuodęs. Situaciją skubėjo taisyti V.Pauliukaitis, pagyręs čempioną už taikliai suderintą raudoną varlytę ir raudonas kojines.

Sunkiasvoris Vidas Blekaitis, panašiai kaip ir pirmąjį kartą, savo partnerę daug nešiojo, tačiau būtent po jo šokio pasigirdo audringiausi publikos palaikymo šūksniai ir plojimai.

„Aš ištirpęs tiesiog. Įsivaizduokite Puntuko akmenį Anykščiuose... Atrodo, kad jį tik pagimdė ir jis toks nustebęs, ko čia ta Živilė spurda... Vidai, jūs turite nuostabią charizmą – tegyvuoja vaikystė!“, – negalėjo atsižavėti J.Smoriginas.

Po Šorenos ir D.Meškausko šokio komisijos nariai juokavo, kad jos šalyje tokia aukšta kultūra, jog ji negali visiškai erotiškai šokti. Užkulisiuose jos laukiantis mylimasis Audrius Bružas tikriausiai galėjo su komisija pasiginčyti...

Tuo tarpu Gyčio Ivanausko ir jo partnerės Justės Žemaitytės šokis V.Pauliukaičiui priminė... ožiukų šokį.

„Man tai buvo dviejų ožiukų šokėlis, kurie nesibado. Man patiko jūsų numeris. Visai norėjau su jumis kartu šokti, tik Smoriginas neleido...“, – tikino komisijos narys.

Prasčiausiai komisijos įvertinta verslininkė Inga Krukauskienė po savo šokio neslėpė susijaudinimo ir visiems skundėsi, kad ji gerai šokti negali dėl klubų ligos.

Su nutraukta sausgysle visą laidą vedė ir Vytautas Šapranauskas, kuris prisidėdamas prie bendrų padėkų, ačiū pasakė savo chirurgui Vyteniui Adomaičiui. O Jurgita Jurkutė, žavėjusi visus nuostabia suknele, už kuriamą įvaizdį dėkojo dizainerei Ramunei Piekautaitei, atėjusiai pasižiūrėti šou su visa šeima.

Kitą šeštadienį vienai porai teks tapti pirmajai, kuri paliks projektą „Šok su manimi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius