Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 sezono atidaryme Justinas Lapatinskas virto avataru, Jurgita Jurkutė – Alisa iš Stebuklų šalies

Sekmadienio pavakarę TV3 televizija sostinės Katedros aikštėje surengė naujojo, dvidešimtojo sezono atidarymo šventę, kurios metu į sceną lipo ryškiausios popmuzikos ir televizijos žvaigždės. Žinomi žmonės renginio metu įkūnijo skirtingus personažus, bene netikėčiausią amplua pademonstravo laidų vedėja Jurgita Jurkutė, tapusi Alisa Stebuklų šalyje, ir Justinas Lapatinskas, scenoje pasirodęs kaip filmo „Įsikūnijimas“ herojus Na’vi.
Renginio akimirka
Rūta Ščiogolovaitė ir Justinas Lapatinskas / Gretos Skaraitienės nuotr.

Plačiau apie TV3 sezono atidarymo šventę galite skaityti čia.

Gretos Skaraitienės nuotr./Atidarymo akimirka
Gretos Skaraitienės nuotr./Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas

Įspūdingais LED ekranais nusėtoje scenoje J.Jurkutė pasirodė kartu su Vytautu Šapranausku – čia jie pristatė jau ketvirtą kartą organizuojamą projektą „Šok su manimi“, kurio neatsiejamais veidais yra tapę.

Alisą Stebuklų šalyje įkūnijusi J.Jurkutė vilkėjo tamsiai mėlynos spalvos blauzdas siekiančią pūstą suknelę, mūvėjo raštuotas kojines, o jos veidą puošė moksliukiški akiniai. Šis J.Jurkutės įvaizdis puikiai atspindėjo ir nūdienos aktualiją – visą savaitgalį tvyrančią Rugsėjo 1-osios nuotaiką.

Nenusileisti J.Jurkutei nutarė ir dainininkas J.Lapatinskas, scenoje pasirodęs su Rūta Ščiogolovaite ir kartu su ja atlikęs filmo „Įsikūnijimas“ garso takelio ištrauką. Justinas buvo pasipuošęs įspūdingu mėlynu avataro kostiumu ir Katedros aikštėje susirinkusiems žiūrovams tapo sunkiai atpažįstamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius