Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Adele laukiasi pirmagimio

Balsingoji britų dainininkė Adelė (24) su gyvenimo draugu Simonu Konecki (37) laukiasi mažylio. Šią žinią populiarioji atlikėja, „Grammy“ apdovanojimų laureatė paskelbė penktadienį savo interneto svetainėje.
Adele
Adele / AP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Adele

„Džiaugiuosi galėdama pranešti, kad Simonas ir aš laukiamės savo pirmojo vaiko, – rašo Adele savo bloge. – Norėjau, kad jūs šią naujieną išgirstumėte tiesiogiai iš manęs. Mes esame septintame danguje, tačiau prašome gerbti mūsų privatumą šiuo ypatingu metu. Visada jūsų, Adele xx.“ Atlikėjai paskelbus šią žinią smalsuolių antplūdis buvo sutrikdęs jos internetinės svetainės veiklą.

Šių metų vasarį net 6 statulėles prestižiniuose „Grammy“ apdovanojimuose susišlavusi dainininkė Adele pareiškė savo karjeroje daranti ilgalaikę pertrauką. Amerikietiškajam „Vogue“ tąsyk talentingoji mergina atviravo visą savo dėmesį skirsianti meilei.

Adele teigė labiausiai norinti leisti laiką su mylimuoju Simonu Konecki, kuris yra Didžiojoje Britanijoje, Braitone, įkurtos labdaros organizacijos „Drop4Drop“ generalinis direktorius. Žmonės.lt sausį jau skelbė, kad Adele turi naują vaikiną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius