-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aktorei Lindsay Lohan bus pateikti kaltinimai dėl auksinės grandinėlės vagystės

Problemų persekiojamai Holivudo žvaigždutei Lindsay Lohan bus pateikti kaltinimai dėl 2 500 JAV dolerių (apie 6 340 litų) vertės auksinės grandinėlės vagystės iš vienos juvelyrinių dirbinių parduotuvės Los Andžele, antradienį paskelbė prokurorai.
L.Lohan
L.Lohan / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jeigu 24 metų L.Lohan kaltė bus pripažinta, jai gali būti skirta laisvės atėmimo bausmė.

Jeigu 24 metų L.Lohan kaltė bus pripažinta, jai gali būti skirta laisvės atėmimo bausmė.

Ši žvaigždutė per pastaruosius trejus metus tapo dažna teismų viešnia ir jau keliskart buvo trumpam pakliuvusi už grotų, nes pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas, kurių laikytis turėjo, kai 2007 metais buvo nuteista už vairavimą apsvaigus.

L.Lohan trečiadienį turėtų vėl stoti prieš teismą, kur bus pateikti kaltinimai dėl vagystės. Los Andželo apygardos prokuratūra nurodė, kad garsenybė įtariama sausį išėjusi iš parduotuvės užsisegusi grandinėlę, už kurią nesumokėjo.

Šis incidentas įvyko praėjus mėnesiui po to, kai L.Lohan baigė trijų mėnesių reabilitacijos programą priklausomybės ligų klinikoje, į kurią buvo nusiųsta teismo sprendimu.

Advokatas šeštadienį sakė, kad filmo „Naujokė“ („Mean Girls“) aktorė „įnirtingai neigia“ pastaruosius įtarimus ir sieks įrodyti savo nekaltumą teisme.

Žvaigždės draugai sakė, kad L.Lohan buvo įsitikinusi, kad grandinėlė jai buvo paskolinta. Vėliau šis papuošalas grąžintas policijai.

Aktorei vis dar galioja bandomasis laikotarpis, skirtas dėl 2007 metais įvykdyto nusižengimo. Beverli Hilso teisėjas pernai spalį įspėjo L.Lohan, kad ji gali būti šešiems mėnesiams pasiųsta už grotų, jeigu vėl nusižengs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius