Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 13 /2012 04 14

Bradas Pittas pagaliau pasipiršo Angelinai Jolie

Ilgai pramogų pasaulyje lauktos piršlybos įvyko – Bradas Pittas pasipiršo savo šešių vaikų motinai Angelinai Jolie, praneša dailymail.co.uk.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šią žinią patvirtino juvelyras, kuris kūrė sužadėtuvių žiedą pagal specialų užsakymą, bendradarbiaujant pačiam 48-erių B.Pittui. „Galiu tai patvirtinti, Robertas Procopas, bendradarbiaudamas su Bradu Pittu, tikrai kūrė sužadėtuvių žiedą Angelinai Jolie“, – sakė juvelyro atstovas.

36-erių aktorė anksčiau šį mėnesį buvo pastebėta su naujuoju žiedu ant piršto. Kaip atrodo žiedas, galite pamatyti paspaudę čia.

Tai, kad B.Pittas pasipiršo A.Jolie, patvirtino ir B.Pitto atstovė spaudai. Ji sakė, kad vestuvių data dar neišrinkta: „Tai - tik pažadas dėl ateities. Vaikai labai džiaugiasi šiuo įvykiu“.

Anksčiau šiais metais B.Pittas sakė, kad galvoja apie vedybas. „Santuoka svarbi mūsų vaikams. Mes kada nors susituoksime, tikrai. Tai puiki mintis. Vaikai vis sako: „Padovanok mamytei žiedą", o aš vis atsakau: „Gerai, gerai, padovanosiu“, – sakė B.Pittas „CBS News“ laidoje.

Pora kartu jau septynerius metus. Jiedu augina šešis vaikus – tris biologinius ir tris įvaikintus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius