Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Britney Spears vadybininkas teisme pareiškė, kad atlikėja buvo priklausoma nuo amfetamino

Atlikėjos Britney Spears buvęs vadybininkas Samas Lutfis pareiškė, kad praeityje popdievaitė buvo priklausoma nuo amfetamino ir, prieš priverstinai ją išvežant į psichiatrijos ligoninę, prarijo net 30 receptinių vaistų piliulių. Tokį skandalingą pareiškimą penktadienį Los Andželo aukštesnės instancijos teisme padarė jo advokatas Joe Schleimeris.
Britney Spears
Britney Spears / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

S.Lutfis į teismą padavė pačią B.Spears, jos motiną Lynne ir tėvą Jamie, kaltindamas juos garbės ir orumo pažeidimu bei sutarties sulaužymu.

„Scanpix“ nuotr./Britney Spears ir Samas Lutfis
„Scanpix“ nuotr./Britney Spears ir Samas Lutfis

„Ji mėgo vartoti amfetaminą (nervų sistemą stimuliuojanti medžiaga, dažnai vartojama norint išgauti euforiją, neatsižvelgiant į dozės normas. Taip susidaro rizika priklausomybei, dėl to amfetaminas priskiriamas narkotikų grupei – red.). Beveik viskas, kas nutikdavo bloga, nutikdavo dėl šio narkotiko“, – teisme aiškino buvusios atlikėjos vadybininko advokatas J.Schleimeris. Jis taip pat teigė, kad būtent jo klientas Samas buvo atpirkimo ožys 2008 metais, kai B.Spears patyrė psichologinę krizę.

Tmz.com skelbia, kad S.Lutfis taip pat tikina, kad nepritarė atlikėjos minčiai pasirodyti 2007 metų „MTV Awards“ apdovanojimuose, nes ji vis dar buvo neatsigavusi, be to, nebuvo repetavusi, tačiau „Britney to nepaisė“. Tad nieko stebėtino, kad tuometinis B.Spears pasirodymas buvo negailestingai sukritikuotas.

Advokato teigimu, atlikėjos vadybininkas stengėsi jai padėti, tačiau prarado bet kokias galias po daugybės nemalonių incidentų, kurie Britney baigėsi ligoninėje. S.Lutfis taip pat siekia gauti dalį garsenybės turtų, nes teigia, jog buvo sutarta, kad 15 proc. jos uždarbio atiteks jam. 

Teismo posėdyje J.Shleimeris taip pat pareiškė, kad jo klientas S.Lutfis, tapęs B.Spears vadybininku, pirmiausia įsigijo šunų, kurie išmokyti užuosti narkotikus. Jų pagalba buvo apieškomi atlikėjos namai. 

Tuo metu, kai buvo pateikti šie advokato pareiškimai, Britney tėvai buvo teismo salėje, visko atidžiai klausėsi ir užsirašinėjo. Kol nebus įrodyta, kad tai, ką tvirtina buvęs jos vadybininkas, yra tiesa, B.Spears nebus kviečiama liudyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius