-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Demi Moore reabilitacijos klinikoje akylai prižiūrima gydytojų

Aktorė Demi Moore, kuri viešumoje paskutinį kartą buvo pastebėta sausio mėnesį po jos organizmą ištikusios krizės, šiuo metu akylai prižiūrima gydytojų reabilitacijos klinikoje. Ten moteris gydoma dėl valgymo sutrikimų ir priklausomybės narkotikams.
Demi Moore
Demi Moore / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Demi Moore

Sausio 23 d. pagalbos numeriu 911 paskambinusi neįvardyta moteris iškvietė medikus, nes D.Moore rūkė „kažką panašaus į smilkalus“ ir vėliau jai „prasidėjo konvulsijos“. Iškviesti medikai paguldė aktorę į ligoninę. Nors anksčiau buvo teigiama, kad D.Moore iš medicinos įstaigos po kelių dienų buvo paleista į namus, tačiau People.com praneša, kad aktorė iki šiol yra uždaryta reabilitacijos klinikoje.

„E! News“ praneša, kad praėjus savaitei po to, kai 49 metų aktorė buvo paguldyta į ligoninę, ji užsiregistravo į „Cirque Lodge“ kliniką Jutoje.

„Ji yra labai griežtai prižiūrima ir bendrauja tik su maža žmonių grupe“, – „E! News“ teigė neįvardytas šaltinis. Jis pridūrė, kad reabilitacijos klinikoje moteris gydoma dėl valgymo sutrikimų ir priklausomybės narkotikams.

D.Moore kartą jau buvo atsidūrusi reabilitacijos klinikoje dėl narkotikų ir alkoholio vartojimo devintajame dešimtmetyje. Vėl prie žalingų įpročių grįžusiai moteriai praėjusiais metais teko patirti sunkių išgyvenimų.

Lapkričio mėnesį ji išsiskyrė su savo vyru Ashtonu Kutcheriu, kuris buvo įsivėlęs į neištikimybės skandalą. D.Moore draugams dėl jos buvo neramu dar iki šio išsiskyrimo.

„Per šiuos metus jos draugai stebėjo pasikeitimą. Ji blogai miegojo, mažai valgė ir atrodė tikrai išsekusi“, – People.com teigė šaltinis.

Praėjusį penktadienį D.Moore jauniausia dukra Tallulah atšventė jos 18-ąjį gimtadienį. Šventė įvyko jos tėvo Bruce'o Williso namuose Beverly Hillse. Gimtadienyje dalyvavo ir Tallulah sesuo Rumer.

Čia galite išvysti reabilitacijos klinikos nuotraukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius