Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eltonas Johnas išvadino Madonną striptizo šokėja, kurios karjera baigta

Pasirodo, kartais nervai neišlaiko ir patiems garsiausiems atlikėjams. Naujausia poppasaulio sensacija – viešas sero Eltono Johno (65) ir garsiosios Madonnos (53) ginčas, kurio metu kompozitorius ir atlikėjas pavadino kolegę „striptizo šokėja, kurios karjera baigėsi“.
Eltonas Johnas ir Madonna
Eltonas Johnas ir Madonna / „Scanpix“ nuotr.

Akyliau stebintys muzikos industrijos naujienas žino, kad E.Johno ir Madonnos santykiai jau daugybę metų nėra šilti. Šių metų pradžioje ginčas atsinaujino po to, kai popkaralienė pasirodė per amerikietiškojo futbolo supertaurės rungtynių pertrauką ir E.Johnas pareiškė, kad ji ne dainavo, o tik žiopčiojo.

Šįsyk E.Johnas vėl įsivėlė į žodžių mušį su Madonna neapsikentęs, kad ji įžeidė jo ir partnerio sūnaus Zachary krikštamotę, popdainininkę Lady Gagą. Įtūžęs dėl nuolatinės popkaralienės kritikos  jaunai kolegei ir kaltinimų vagystėmis, E.Johnas, viešėdamas Australijos televizijoje, išdėjo seną priešę į šuns dienas. „Kodėl ji tokia baisi tarsi košmaras? Apgailestauju, jos karjera baigta. Jos pasaulinis turas – tikra katastrofa, jis vargiai galėtų būti prastesnis“, – kalbėjo vienas garsiausių Didžiosios Britanijos atlikėjų.

E.Johnas taip pat negailėjo pastabų Madonnos muzikai ir sceniniam įvaizdžiui. „Jei ji turėtų nuovoką, sukurtų dar tokių įrašų, kaip kad „Ray Of Light“ ir pasilaikytų toliau nuo šokių muzikos. Ji puiki pop atlikėja, tad jai šioje srityje ir reikėtų laikytis. Tačiau ne... Madonna nori įrodyti, kad gali atrodyti kaip suknista striptizo šokėja. Ir ji labai bjauriai elgiasi su Gaga“, – kritikavo jis.

VIDEO: Madonna - Ray Of Light [Live] (video)

O štai apie Lady Gagą E.Johnas atsiliepė tik šiltai ir džiaugėsi, kad sūnaus Zachary krikštamotė labai rūpestinga, jam vis parašo, nuprausia, jam dainuoja. Britų atlikėjo nuomone, Madonnos kalbos, kad Lady Gagos kūrinys „Born This Way“ yra nužiūrėtas nuo jos dainos „Express Yourself“, visiškai neatitinka tikrovės.

VIDEO: Lady Gaga - Born This Way vs. Madonna - Express Yourself

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius