-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filipinuose M.Jacksono mirties metinėms paminėti – kalinių šokiai (nuotraukos, video)

Filipinuose viename kalėjime laikomi nuteistieji, prieš kelerius metus išgarsėję šokiais pagal velionio dainininko Michaelo Jacksono dainas, šeštadienį surengė specialų pasirodymą, skirtą pirmosioms popmuzikos karaliaus mirties metinėms.
filipines
Šokio akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Šokiai Filipinai

Apie pusė tūkstančio turistų iš užsienio bei vietos visuomenės ir politikos veikėjų griežtojo režimo kalėjime Filipinų centrinėje Sebu saloje turėjo galimybę stebėti, kaip daugiau nei 900 kalinių šoka pagal didžiausių M.Jacksono hitų melodijas.

Kaliniai, kuriems vadovavo M.Jacksono stiliaus drabužius vilkintis šokėjas, šoko pagal tokius legendinio atlikėjo kūrinius kaip „Thriller“, „Ben“ ir „They Don't Really Care About Us“.

Šokėjai, vilkintys juodus marškinėlius su užrašu „This Is It“, kuris yra užuomina į populiarų dokumentinį filmą „Pabaiga“, vaizduojantį paskutines M.Jacksono gyvenimo dienas, savo pasirodymą baigė daina „Billie Jean“, kuri yra viena iš didžiausių popkaraliaus hitų.

Sebu provincijos administracija užsieniečius ir vietos svečius nemokamai nuvežė į kalėjimą ir per dvi valandas trukusį renginį sudarė galimybes pabendrauti su nuteistaisiais.

Šiame kalėjime laikomi žmogžudžiai, žagintojai ir narkotikų prekeiviai išgarsėjo 2007 metais, kai kalėjimo administracija internete išplatino vaizdo įrašą, kuriame kaliniai matomi atkartojantys „zombių šokį“ iš M.Jacksono vaizdo klipo „Thriller“.

VIDEO: Michael Jackson´s coreography on the prison

Vaizdo įrašų portale „YouTube“ paskelbtas įrašas tapo vienu populiariausių: jo nuoroda buvo spragtelėta daugiau nei 42 mln. kartų.

Šeštadienį vykęs pasirodymas buvo skirtas M.Jacksono pirmosioms mirties metinėms, o šokių vaizdo įrašas kitą savaitę tikriausiai bus paskelbtas internete.

50 metų atlikėjas mirė nuo per didelės vaistų dozės pernai birželio 25 dieną Los Andžele.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius