Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Londono olimpinių žaidynių atidarymą karalienė Elizabeth II „atskrido sraigstasparniu“ su Džeimsu Bondu

Filmo „Lūšnyno milijonierius“ režisierius Danny Boyle‘as specialiai Londono olimpinių žaidynių atidarymui sukūrė įspūdingą spektaklį „Stebuklų sala“, kuris penktadienio vakarą davė pradžią 2012-ųjų vasaros olimpinėms žaidynėms.
Aktorė persirengusi Didžiosios Britanijos karaliene Elizabeth II iššoko iš sraigtasparnio Londono olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijos metu
Aktorė persirengusi Didžiosios Britanijos karaliene Elizabeth II iššoko iš sraigtasparnio Londono olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijos metu / AFP/„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Karalienė Elizabeth II
„Scanpix“ nuotr./Karalienė Elizabeth II

Nuo pat pirmųjų atidarymo akordų akcentuota, kad olimpinės žaidynės surengtos ne Anglijoje, o Didžiojoje Britanijoje, tad ir duoklė atiduota visoms keturioms tautoms – Šiaurės Airijos, Škotijos, Velso ir Anglijos gyventojams. Buvo perskaityta ištrauka iš Williamo Shakespeare'o kūrinio „Audra“.

Prasidėjusi kaime istorija netruko pasikeisti – šimtai aktorių keitė fermas ir išnešė žolę, čia pat kilo fabrikų bokštai. Žuvusiems karuose čia pat sudygo tūkstančiai aguonų žiedų. Prisimenant protestų bangas žygiavo ir legendinius „The Beatles“ kostiumus vilkintys aktoriai. Kalvius imitavę britai tarsi nukalė olimpinius žiedus, simbolizuojančius penkis kontinentus ir šie iškilmingai susijungė arenos centre. Iš jų pasipylė ugnies lietus.

Karalienė „šoko“ parašiutu

Per ekranus buvo parodytas siužetas, kuriame šiuo metu superagentą Džeimsą Bondą įkūnijantis Danielis Craigas susitinka su tikrąja Didžiosios Britanijos karaliene Elizabeth II ir su ja skrenda sraigtasparniu. Prie Londono olimpinių žaidynių arenos taip pat priskrido sraigtasparnis iš kurio iššoko ne tik D.Craigas, bet ir karalienė, tiksliau panašiai į ją apsirengusi aktorė-kaskadininkė.

Netrukus po to, kai parašiutininkai su Didžiosios Britanijos vėliavos  parašiutais nusileido, į areną įžengė Elizabeth II. Kaip visuomet pasitempusi karalienė darsyk pademonstravo puikų humoro jausmą ir modernumą. Rožiniu kostiumėliu pasipuošusi Elizabeth II plaukus papuošė kuklia skrybėlaite su plunksnomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius