Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iki pusės nuogos Catherine nuotraukos toliau plinta

Didžiosios Britanijos karališkoji šeima sekmadienį stengiasi užkirsti kelią nuotraukų, kuriose iki pusės nuoga užfiksuota princo Williamo žmona Catherine, plitimą, bet grasinimai imtis teisinių veiksmų neįbaugino Airijos ir Italijos leidinių.
Karalieškieji rūmai pasmerkė pusnuogės kunigaikštienės Catherine nuotraukas
Karališkieji rūmai pasmerkė pusnuogės kunigaikštienės Catherine nuotraukas publikavusius leidėjus / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kitą dieną po to, kai karališkoji šeima pradėjo teisinius veiksmus prieš prancūzų žurnalą „Closer“, kuris pirmasis paskelbė tas nuotraukas, naują smūgį šeštadienį sudavė airių bulvarinis laikraštis „Irish Daily Star“, kuris taip pat išspausdino kunigaikštienės, besideginančios tik su bikinio kelnaitėmis, atvaizdus.

„Negali būti kito tokių veiksmų motyvo, tik – gobšumas“, – sakė Catherine ir jos vyro, kuris yra antrasis eilėje į britų sostą žmogus, atstovė.

Italijos paskalų žurnalas „Chi“ tuo tarpu planuoja minimoms neryškioms, paparacų darytoms nuotraukoms skirti 26 puslapius specialiame pirmadienio numeryje. Karališkieji rūmai reagavo žodžiais, kad tai „be galo nuliūdintų“ Kate Middleton.

Ir „Closer“, ir „Chi“ leidžia „Mondadori Group“ – buvusio Italijos premjero Silvio Berlusconi žiniasklaidos imperijos dalis.

Kompanija parėmė abiejų žurnalų sprendimus publikuoti Catherine nuotraukas, kurios buvo padarytos su didelio priartinimo objektyvu, kai 30-mečiai Williamas ir Catherine atostogavo privačioje pilyje Pietų Prancūzijoje.

„Abiejų leidinių redaktoriai nusprendė publikuoti tas nuotraukas dėl to, kad jų jose vaizduojamas tikras įvykis ir jomis nekenkiama nufotografuotiems žmonėms, – sakoma „Mondadori“ pareiškime. – Leidėjas gerbia abiejų leidinių redaktorių argumentus.“

„Chi“ redaktorius Alfonso Signorini sakė, kad šios nuotraukos yra „sensacinga žinia“, kurios jis negalįs praleisti.

„Jeigu nesugebėčiau atpažinti tikros sensacingos žinios, man geriau būtų eiti pardavinėti turguje artišokų“, – sakė jis naujienų agentūrai ANSA.

Redaktorius pabrėžė, kad neprašė S.Berlusconi leidimo nuotraukoms publikuoti.

A.Signorini pridūrė, kad prieš dvejus metus be jokių problemų publikavo iki pusės nuogos savo bosės Marinos Berlusconi – buvusio premjero dukters – nuotraukas.

Karališkųjų rūmų atstovė atsisakė komentuoti, ar karališkoji šeima imasi teisinių veiksmų prieš „Chi“ ir „Irish Daily Star“.

Žurnalas „Closer“ AFP patvirtino, kad Nantere į šiaurės vakarus nuo Paryžiaus teismas pirmadienį svarstys skundą dėl publikuotų nuotraukų.

Ne taip, kaip „Mondadori“, dvi žiniasklaidos grupės, kurioms priklauso „Irish Daily Star“, pasmerkė laikraščio sprendimą skelbti Catherine nuotraukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius