-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos paskalų žurnalas išleido specialų numerį su Catherine nuotraukomis

Italijos paskalų žurnalas „Chi“, kuris priklauso buvusio Italijos premjero Silvio Berlusconi žiniasklaidos imperijai, pirmadienį išleido specialų numerį su neryškiomis iki pusės nuogos princo Williamo žmonos Catherine nuotraukomis.
Italijos paskalų žurnalas „Chi“ irgi išspausdino skandalingąsias Catherine nuotraukas
Italijos paskalų žurnalas „Chi“ irgi išspausdino skandalingąsias Catherine nuotraukas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Karalienė nuoga!“ – skelbia didelė antraštė pirmajame puslapyje, kuriame taip pat išspausdintos trys iš Catherine nuotraukų, praėjusią savaitę paskelbtų S.Berlusconi kompanijai „Mondadori“ taip pat priklausančiame prancūzų žurnale „Closer“.

Sprendimas publikuoti paparacų darytas nuotraukas įsiutino karališkąją šeimą, kurios advokatai Paryžiuje siekia nuotraukų uždraudimo.

„Chi“ redaktorius Alfonso Signorini teigia, kad šios nuotraukos yra „ypatingas reportažas“. „Pirmą kartą būsimoji Anglijos karalienė pasirodė natūrali, be etiketo suvaržymų“, – sako jis.

Nuotraukos buvo padarytos su didelio priartinimo objektyvu, kai 30-mečiai Williamas ir Catherine atostogavo prabangioje privačioje pilyje Pietų Prancūzijoje.

2006 metais „Chi“ sukėlė britų spaudos pasipiktinimą išspausdinęs nuotrauką, kurioje matyti, kaip mirtinai sužeistai princesei Dianai 1997 metų automobilio katastrofos vietoje Paryžiuje duodama kvėpuoti deguonies, ir paskelbęs jos skrodimo detales.

„Chi“ pirmadienio numeryje 38 puslapiai skiriami Williamui, Catherine ir jos nuotraukoms. Viename straipsnyje keliamas klausimas: „Kate krūtys: natūralios ar dirbtinės?“

Firmai „Mondadori“ vadovauja S.Berlusconi duktė Marina Berlusconi, kuri sekmadienį teisino minimų nuotraukų publikavimą ir vadino tai redaktorių laisvės klausimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius