Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktį į Vilnių privačiu lėktuvu atskridusią Lady Gagą pasitiko negausus ištikimiausių gerbėjų būrelis

Pasaulinio garso žvaigždė – dainininkė Lady Gaga antradienio naktį, gerokai po vidurnakčio, privačiu lėktuvu atskrido į Vilniaus oro uostą. Į Lietuvą atlikėja atkeliavo iš Vienos, o jau antradienio vakarą ji lips ant sostinės Vingio parke sumontuotos įspūdingo dydžio scenos.
Lady Gaga Vilniuje
Lady Gaga Vilniuje / Tomo Lukšio/BFL nuotr.
Tomo Lukaio/BFL nuotr./Lady Gaga Vilniuje
BFL nuotr./Lady Gaga Vilniuje

Šiek tiek prieš vidurnaktį prie VIP atvykimo įvažiavimo į oro uosto teritoriją atvyko trys mikroautobusa ir du visureigiai. Tiek transporto prireikė dėl to, kad kartu su Lady Gaga į Vilnių atvyko ir ją pasirodymų metu apšildantys atlikėjai grupė „The Darkness“ ir Lady Starlight.

Nors buvo neaišku, ar garsioji Lady Gaga vos atvykusi skirs dėmesio jos laukusiems gerbėjams, juodais kiek peršviečiamais marškinėliais ir šortais-sijonu vilkinti bei aukštais batais su metalinėmis detalėmis avinti dainininkė apie 1 val. nakties priėjo pasisveikinti su ištikimaisiais aistruoliais, kurių laukimas oro uoste užtruko mažiausiai 4 valandas (iš pradžių buvo skelbta, kad garsenybė atskris apie pusę dešimtos vakaro). Lady Gaga atėjo iki pat tvoros, už kurios būriavosi gerbėjai, lietė jų pirštus, priėmė sveikinimus. Beje, Vilniuje ji pasirodė pakeitusi plaukų spalvą – iš oranžinės tapusi brunete.

Gretos Skaraitienės nuotr./Lady Gagos atvykimo akimirka
Lady Gagos gerbėjai

Artimas susitikimas su atlikėja vyko tik keletą akimirkų, tačiau jos laukusios merginos ir net vaikinai pratrūko džiaugsmo klyksmais. Netrukus gerbėjai buvo paprašyti išsiskirstyti, Lady Gaga įlipo į mikroautobusą „Mercedes“ ir su kitais komandos nariais pajudėjo iš oro uosto teritorijos.

Abipus kelio sustoję gerbėjai nuvažiuojančiai Lady Gagai darkart suriko sveikinimo šūksnius, parodė plakatus, o atkakliausi dar dešimtį metrų vijosi transporto priemonę. Visi, kurie spėjo pamatyti dainininkę nors akies krašteliu, sutiko, kad laukti net keletą valandų buvo verta – kada dar pamatysi popdievaitę iš taip arti.

Jūsų dėmesiui – gerbėjo Rimvydo vaizdo įrašai iš Lady Gagos sutikimo Vilniaus oro uoste:

VIDEO: Lady Gaga atvyksta į Vilnių

VIDEO: Gerbėjai Vilniuje sutinka Lady Gagą

 

Lady Gaga apsistojo nuo Vilniaus centro gerokai nutolusiame viešbutyje „Le Méridien Vilnius“. Nuo pat oro uosto iki viešbučio ją atlydėjo ir keletas iš paskos lengvuoju automobiliu važiavusių gerbėjų, tačiau nė vienas jų nebuvo įleistas į viešbučio teritoriją.

Viganto Ovadnevo nuotr./Atvykimas į vieabutį
Viganto Ovadnevo nuotr./Lady Gaga atvyko į viešbutį

Savo popdievaitės laukė nuo 21 valandos

Pasaulinių atlikėjos gastrolių „The Born This Way Ball“ koncerto Vilniuje rengėjai pirmadienio popietę paskelbė preliminarų laiką, kada į Lietuvą atkeliaus populiarioji dainininkė ir paragino gerbėjus ją šiltai sutikti oro uoste. Nors buvo sakyta, kad Lady Gagos reikėtų laukti jau po 21 val., nurodytu laiku atvykę „monstriukai“ turėjo gerokai pašalti, o kai kurie jau po poros valandų išvyko namo. Tiesa, praretėjusioje minioje netrūko entuziastų, kurie niūniavo Lady Gagos dainas, buvo pasipuošę marškinėliais su jos atributiką. Keli net laikė plakatus „Mes mylime Lady Gagą“.

Tomo Lukaio/BFL nuotr./Lady Gaga Vilniuje
Tomo Lukšio/BFL nuotr./Lady Gaga Vilniaus oro uoste
Gretos Skaraitienės nuotr./Lady Gagos atvykimo akimirka
Viktorija iš Kauno

Dar viena gerbėjų grupelė atsinešė Lietuvos trispalvę, o kone ryškiausia žvaigžde tapo 19-metė kaunietė Viktorija, kuri pasipuošė ryškiu rožiniu peruku. „Atvykau iš Kauno. Esu Lady Gagos gerbėja nuo pat jos populiarumo pradžios, vos tik pasirodė jos hitas „Just Dance“. Man ji patinka dėl to, kad ji nuo pat pradžių sakė pasauliui, kad bus kitokia.

Aš ir pati jaučiuosi kitokia. Eisiu į koncertą su savo geriausiu draugu, nes dauguma mano bendraamžių, draugų ją smerkia. Bendraminčių neturiu daug. Žmonėms nepatinka, kad ji labai tolerantiška. Ji – prieš patyčias, o Lietuvoje yra visokių žmonių, kiti galbūt Lady Gagos nesupranta, nežino, kaip tai svarbu“, – kalbėjo mergina.

Ryškiai atrodanti Viktorija teigė taip norėjusi pasveikinti mylimą atlikėją. „Manau, kad tai – ypatinga proga. Lady Gaga visuomet skatina išreikšti save, pamaniau, kodėl gi man savęs taip neišreiškus. Kasdien taip nesirengiu, bet šiandien ypatinga diena, noriu ją pasveikinti“, – sakė kaunietė.

Kol kas neaišku, kiek laiko Lady Gaga praleis Lietuvoje ir ar ji pageidaus pasižvalgyti po Vilnių viešnagės metu.

Egidijus Dragūnas pasijuto „pilku peliuku“

Vienas ryškiausių Lietuvos scenos atlikėjų Egidijus Dragūnas-Selas savo „Facebook“ nepraleido progos aptarti pirmadienio vakarą atvykusios Lady Gagos didybę. „Jeigu kam įdomi mano nuomonė, šiandien gavau specialią apyrankę ir turėjau progą stebėti Lady Gagos aptarnaujančio personalo darbą. 30 sunkvežimių technikos, 6 dviaukščiai autobusai aptarnaujančio personalo. Didesnio šou Lietuva tikrai nematė, nepagailėkite tų pinigų ir ryt būkite ten, nes aš irgi būsiu ten. Šiandien pasijutau kaip mažas pilkas peliukas, prieš didelę didelę Gagą“, – rašė Selas, ragindamas savo gerbėjus antradienio vakarą keliauti į Vilniaus Vingio parką.

Knygos viraelis/Gamink su manimi
„Gamink su manimi“

KONKURSAS: įamžink Lady Gagą Vilniuje ir gauk dovanų!

Žmonės.lt kviečia dainininkės gerbėjus dalyvauti konkurse – įamžinti atlikėją Vilniaus gatvėse arba koncerto metu rugpjūčio 21-osios vakarą ir laimėti prizų. Tereikia vieno – „pagauti“ Lady Gagą vaikštinėjančią Lietuvos sostinėje arba koncertuojančią ant scenos Vingio parke.

Labiausiai nusipelnę monstriukai-paparacai bus apdovanoti puikiomis žvaigždžių receptų knygomis „Gamink su manimi“. Nuotraukas siųskite šiuo adresu: zmones@15min.lt

DĖMESIO! Primename, kad į koncerto teritoriją griežtai draudžiama įsinešti fotoaparatus ir vaizdo kameras, tad teks kliautis tik savo išmaniaisiais telefonais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius