Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ginčas dėl lėktuvo bilietų: „Pure Future White“ Vilniuje – be kanadiečio Adam K

Antradienį popiet savo oficialiame „Facebook“ tinklalapyje garsus kanadiečių didžėjus Adam K paskelbė, jog jo pasirodymas Vilniuje vyksiančiame renginyje „Pure Future White“ atšaukiamas.
Adam K
Adam K / Atlikėjo archyvo nuotr.

„Adam K nedalyvaus Pure Future White“. Renginio organizatoriai nesumokėjo jam pagal sutartą kontraktą ir nupirko jam lėktuvo skrydžio bilietus su apgaulingomis kreditinėmis kortelėmis. Oro skrydžių bendrovė atšaukė bilietus, o organizatoriai neprisiėmė atsakomybės. Adamas atsiprašo, kad dėl savo saugumo negali esant tokioms aplinkybėms dalyvauti renginyje“, – rašoma didžėjaus
išplatintame pranešime.

Tiesa, „Pure Future White“ prodiuseris Mindaugas Jonaitis 15min.lt tvirtino, esą organizatorių kaltės čia nėra ir renginys dėl to nė kiek nenukentės. „Jis mums pasakojo kitą istorija. Adam K norėjo savavališkai pasikeisti bilietus, „pasikelti“ kelionės klasę, o vėliau pats ėmė aiškinti, kad bilietai netinka. Sumokėjome už juos 7 tūkst. eurų“, – sakė renginio atstovas.

Jis turėjo į Lietuvą atskristi dar praėjusį penktadienį. Bet balandžio 28-ąją buvo gimtadienis, matyt, „užgėrė“, praleido skrydį, nespėjo į lėktuvą, o vėliau ėmė ieškoti būdų, kaip keisti bilietus. Jo teigimu, taip atsitinka pirmą kartą, tačiau renginio publika neturėtų nukentėti, mat Adam K nėra didžioji žvaigždė. „Svarbiausias yra Marco V, kuris padovanos trijų valandų setą, jis pagrindinės scenos žvaigždė. Adamas būtų grojęs tik valandą. Juolab „Pure Future White“ renginys paremtas ne artistais, o koncepcija – balta spalva, šokėjų ir kostiumų šou, įspūdinga scenografija“, – vardijo M.Jonaitis.

Anot prodiuserio, jį stebina tai, jog Adam K teigia turėjęs bėdų su organizatoriais ir anksčiau. „Kam norėjo skristi, jei turėjo bėdų? Jis turėjo į Lietuvą atskristi dar praėjusį penktadienį. Bet balandžio 28-ąją buvo gimtadienis, matyt, „užgėrė“, praleido skrydį, nespėjo į lėktuvą, o vėliau ėmė ieškoti būdų, kaip keisti bilietus“, – aiškino M.Jonaitis. Pasak jo, renginyje laukiama apie 4 tūkst. žmonių.

Pats didžėjus „Facebook“ istoriją aprašo taip:

„Air Canada“ saugumo departamentas man šiandien paskambino ir pasakė, kad jie (organizatoriai, – aut. past.) pasinaudojo daugiau kaip 10-čia kreditinių kortelių, kad nupirktų kiekvieną iš bilietų. Jei būčiau sėdęs į lėktuvą su tuo bilietu, kuris buvo nupirktas, būčiau įstrigęs Vokietijoje, Frankfurte, be galimybės parskristi namo. Po šio įvykio pareikalavome „Pure Future White“ rengėjų, kad duotų mums pinigų ir skrydžio bilietus galėtume įsigyti patys ir neberizikuotume būti jų apgauti. Jie atsisakė prisiimti atsakomybę. Aš viliuosi, kad visi jūs suprasite. Prisegu paveikslėlį, kuriame matyti, ką man parašė „Air Canada“. Aš myliu Vilnių ir praėjusį kartą, kai ten buvau, puikiai praleidau laiką. Aš būtinai sugrįšiu, kai mane pakvies kiti rengėjai“, – rašo didžėjus. Komentaruose jis pridūrė turėjęs bėdų su organizatoriais nuo praėjusių metų, kai pasirodė Lietuvos sostinėje, tačiau šįsyk bėdų pasidarė per daug.

Anksčiau „Pure Future White“ skelbė, kad Adam K – tikra dovana Lietuvos publikai. „Adamą, kaip vieną pagrindinių festivalio svečių, pasirinkome ne veltui – šokių muzikos pasaulyje jis puikiai žinomas ir labai gerbiamas kaip atlikėjas. Jo techniškumas ir puikus muzikos parinkimas atvedė jį į aukštumas, tai vienintelis artistas, kurį kviečiame antrą kartą. Jis puikiai valdė areną praėjusiame renginyje, tai reikia pakartoti!“ – tada sakė „Pure Future White“ festivalio prodiuseris M.Jonaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius