-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Režisieriaus Ruperto Sanderso žmona uždraudė jam kurti filmo su Kristen Stewart tęsinį

Skandalingai dėl romano su aktore Kristen Stewart pagarsėjęs vedęs režisierius Rupertas Sandersas nekurs filmo „Snieguolė ir medžiotojas“ (angl. „Snow White and the Huntsman“) tęsinio. Bent jau jei nori išsaugoti santuoką – tokią sąlygą iškėlė jo žmona, aktorė Liberty Ross.
Režisierius Rupertas Sandersas su žmona Liberty Ross
Režisierius Rupertas Sandersas su žmona Liberty Ross / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Radaronline.com, L.Ross savo vyrui R.Sandersui pareiškė, jog jis santuokos neišsaugos, jei turės minčių kurti filmo „Snieguolė ir medžiotojas“ tęsinį su K.Stewart.

Po to, kai filmas sulaukė kritikų pripažinimo ir tarptautinės sėkmės, buvo neabejojama, kad 41-erių R.Sandersas imsis režisuoti ir kino juostos tęsinį. Tačiau dabar kompanija „Universal Pictures“ svarsto pasirinkti kitą kandidatą į režisieriaus kėdę.

„Scanpix“ nuotr./Kristen Stewart
Kristen Stewart

„Liberty visiems leido suprasti, kad Rupertas nieku gyvu negali režisuoti „Snieguolės ir medžiotojo“ tęsinio. Jie mėgina vėl lipdyti santykius ir normalu, kad ji nenori, jog Rupertas dar kada nors dirbtų drauge su K.Stewart“, – tvirtino šaltinis. Jo teigimu, R.Sandersas yra nuliūdęs dėl tokio žmonos kategoriškumo.

„Ši juosta buvo jo kaip režisieriaus debiutas ir jis vylėsi, kad po to seks tolimesni darbai. Žinoma, kad jo veiksmai yra neatleistini, tad jis privalo nuryti kartėlį ir susitaikyti su esama situacija. Kita vertus, jis nė nežinojo, kad bus kuriamas tęsinys, jo kontraktas buvo sudarytas tik vienam filmui“, – teigė informatorius.

Anot jo, K.Stewart šiuo atveju yra svarbesnė kaip filmo veidas, tad jos dalyvavimas tolimesniuose filmavimuose statomas aukščiau nei R.Sanderso. „Kristen yra pagrindinė herojė, tad greičiausiai „Universal Pictures“ tiesiog ras kitą režisierių ir tęs suplanuotus darbus“, – kalbėjo šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius