Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryanas Reynoldsas pirmąsyk prabilo po skyrybų su Scarlett Johansson: „Nebenoriu vesti“

Aktorius Ryanas Reynoldsas užpildė skyrybų su žmona, aktore Scarlett Johansson dokumentus praėjusių metų gruodį. Jiedu susituokę buvo tik dvejus metus.
Scarlett Johansson ir Ryanas Reynoldsas
Scarlett Johansson ir Ryanas Reynoldsas santuokoje ištvėrė vos kelerius metus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Visuomet privatumą saugojusi pora niekada garsiai nekalbėjo apie savo santykius, o ir jųdviejų skyrybos buvo tarsi perkūnas iš giedro dangaus. Dabar R.Reynoldsas pagaliau nutarė šiek tiek atviriau pabendrauti su žiniasklaida šia jautria tema.

„Visi besiskiriantys žmonės turi iškęsti daug skausmo, bet po kurio laiko iš jo išbrendi, – žurnalui „Details“ sakė 34-erių aktorius. – Man vis dar labai skaudu. Tačiau žinau, kad tai baigsis, esu nusiteikęs optimistiškai, tad ar galėtų būti kitaip.“

R.Reynoldsas prisipažino, kad šis asmeninio gyvenimo posūkis veikiausiai kurį laiką jį tikrai sulaikys nuo vedybų. „Nemanau, kad vėl norėčiau vesti. Kita vertus, tai – toks dalykas, kurį nuolat viduje pervertini. Bet koks smūgis, krizė, gali pasitarnauti. Nuo jo prabundi. Galiu tvirtai pasakyti, aš esu kitas žmogus, nebe tas, kuriuo buvau prieš pusmetį“, – kalbėjo jis. Aktorius neslėpė, kad kol kas nenori nė pagalvoti apie romantiškus santykius – pasimatymai jam atrodo „svetimi“, nors vyras mėgavosi moterų dėmesiu nuo pat vidurinės mokyklos baigimo.

Kanadietis R.Reynoldsas ir 26-erių amerikietė S.Johansson susituokė Kanadoje 2008-aisiais. Pora buvo itin retai fotografuojama drauge ir neaptarinėjo asmeninių reikalų. „Pasakysiu taip – žiniasklaidos nekviečiau į savo vestuves, nekviesiu ir į skyrybas, – sakė R.Reynoldsas, kuris itin skeptiškai vertina santykių viešumą. – Mano veidas buvo ant tų žurnalų viršelių, ant kurių iš visų jėgų stengiausi nepapulti. Šiose skyrybose nėra jokios istorijos ir jokio skandalo.“

Aktorius pridūrė besidžiaugiantis, kad su buvusia žmona draugiškai pasuko skirtingais keliais. „Santykių pabaigoje vis dar suvokiau, kad tai – tas pats žmogus, kurį vedžiau ir su kuriuo patyriau nuostabius dalykus“, – sakė jis. Šiuo metu S.Johansson susitikinėja su aktoriumi Seanu Pennu.

Nuo birželio 16-osios Lietuvos kino mėgėjai R.Reynoldsą galės išvysti veiksmo filme „Žaliasis žibintas 3D“ (angl. „Green Lantern 3D“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius