Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualinės mažumos puola homoseksualų aktorių Rupertą Everettą už pasisakymą, kad gėjai – prasti tėvai

Net tolerantiškiausiose šalyse netrūksta diskusijų apie tai, ar homoseksualių asmenų poroms turėtų būti leista įsivaikinti vaikus ir juos auginti netradicinėse šeimose. Homoseksualumo neslepiantis britų aktorius Rupertas Everettas (53) sukritikavo tokią vaikams netinkamą aplinką ir kaipmat sulaukė puolimo iš gėjų pasaulio.
Rupertas Everettas
Rupertas Everettas / „Scanpix“ nuotr.

Netradicinės orientacijos R.Everettas sukėlė gėjų ir lesbiečių pasipiktinimą viešai pasakydamas, kad „vyrai gėjai nėra geri tėvai“. Pats aktorius atskleidė esąs homoseksualus dar prieš 20 metų, nors vėliau interviu yra sakęs, kad šis žingsnis užvėrė jam daugybę durų kino pasaulyje. Beje, anksčiau britas yra tvirtinęs, kad jo motina, net ir žinodama jo pasirinkimą, nori kad jis turėtų žmoną ir vaikų.

„Mano mama mano, kad vaikams reikia tėvo ir motinos. Aš su ja sutinku. Manau, kad nėra nieko blogiau nei būti užaugintam dviejų tėvų gėjų. Kai kuriems žmonėms šie žodžiai nepatiks, puiku. Tai tėra mano nuomonė“, – naujausiame interviu „Times“ sakė R.Everettas, sukeldamas didžiules nepasitenkinimo bangas tarp homoseksualų.

Amerikoje veikiantis Gėjų ir lesbiečių aljansas prieš šmeižtą (GLAAD)  ne tik sukritikavo aktorių, bet ir tikino, kad juo nuomonė pasenusi, o bendruomenė yra nusivylusi tokiu netaktu. „Vaikai nėra traumuojami, kai juos augina rūpestingi homoseksualūs tėvai, tačiau jie yra traumuojami, kai žinomi žmonės viešai įžeidžia jų šeimas“, – tvirtino GLAAD prezidentas Herndonas Graddickas.

R.Everettas už savo žodžius neatsiprašė, tik pabrėžė, kad kalbėjo savo, o ne homoseksualų bendruomenės vardu. „Nesijaučiu, kad būčiau kokios bendruomenės dalis. Vienintelė bendruomenė, kuriai priklausau – humaniškumo. Šioje planetoje ir taip per daug vaikų, tad nemanau, kad gėjai turėtų dar didinti jų skaičių ir samdytis pakaitines motinas“, – pridūrė aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius