Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingoji JAV realybės šou žvaigždė Snooki patvirtino, kad laukiasi, o buvęs vaikinas palinkėjo patirti persileidimą

Abejingų nepaliekančio MTV realybės šou „Jersey Shore“ žvaigždė Snooki patvirtino šią savaitę pramogų pasaulyje sklandžiusius gandus apie jos nėštumą.
Snooki
Snooki / „Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Snooki su sužadėtiniu Jionni LaValle
„Scanpix“ nuotr./Snooki su sužadėtiniu Jionni LaValle

24-erių mergina šią žinią patvirtino žurnalui „Us Weekly“. Naujausią leidinio viršelį su Snooki galite pamatyti paspaudę čia.

Snooki, kurios tikrasis vardas Nicole Polizzi, pranešė, kad laukiasi 15 savaičių. Kūdikio tėvas – merginos sužadėtinis Jionni LaValle, su kuriuo ji susitikinėja pusantrų metų. Tuoktis pora žada ne anksčiau kaip po metų, nes Snooki nori tekėti numetusi svorį, kurį priaugs per nėštumą.

Audringu gyvenimo būdu garsėjanti Snooki prisipažino, kad nėštumas privertė permąstyti daugybę dalykų. „Dabar mano prioritetai visai kitokie. Man visai neįdomu, ką kiti apie mane galvoja. Svarbiausia, kad aš pati žinau, jog tiek aš, tiek Jionni esame pasiruošę tėvystei“, – sakė buvusi vakarėlių liūtė.

Būsimasis tėtis pridūrė: „Mes tikrai nesusimausime.“

Apie tai, kad greitai taps tėvais, pora sužinojo netrukus po Naujųjų. „Pirma mintis, kuri atėjo į galvą sužinojus apie nėštumą, buvo „š***s, juk aš gėriau!“ Labai dėl to nerimavau. Juk buvo Naujieji, šventėme Las Vegase“, – pasakojo Snooki.

Mergina taip pat sakė, kad nesifilmuos garsiajame realybės šou „Jersey Shore“ kol bus nėščia.

Nemalonūs linkėjimai iš buvusio mylimojo

Būsimoji mama ramiai džiaugtis nėštumu negali – pasklidus kalboms apie jos nėštumą, buvęs Snooki vaikinas Emilio Masella išrėžė, kad linki jai patirti persileidimą.

„Aš linkiu jos pačios labui... nenoriu būti nemandagus, tačiau linkiu, kad ji patirtų persileidimą“, – savo nuomonę apie tai, kad Snooki dar tikrai nėra pasirengusi tapti motina, sakė Emilio.

Vyrukas suskubo pasiteisinti, kad jis tiki, jog kada nors Snooki subręs ir bus puiki mama, bet šiuo metu tam dar ne laikas.

Taip pat jis merginai parekomendavo pasidaryti tėvystės testą, nes mano, jog ne vien Jionni gali būti kūdikio tėvas. Taip pat Emilio pareiškė manantis, kad Snooki su Jionni išsiskirs netrukus po to, kai gims vaikelis.

Snooki ėmėsi teisinių veiksmų prieš tokius užgauliojimus ir pagrasino, kad Emilio baigsis blogai, jei jis neužčiaups savo burnos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius