Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermodelis Adriana Lima laukiasi antrojo vaiko

Brazilų supermodelis Adriana Lima žurnalui „People“ patvirtino, kad su vyru, Serbijos krepšininku Marko Jaricu, laukiasi antrojo vaikelio.
4 vieta – Adriana Lima – 7.3 mln. JAV dolerių
Adriana Lima / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

30-metė „Victoria's Secret“ manekenė ir trejais metais vyresnis jos vyras jau augina dvejų metukų dukrelę Valentiną.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Adriana Lima ir Marco Jaricas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Adriana Lima ir Marko Jaricas

„Visa šeima yra labai sujaudinta, ypač Valentina. Jis vis siunčia oro bučinius mano pilvui sakydama: bučinukai mažyliui“, – sakė A.Lima.

Manekenė prisipažino, kad Marko įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio, dar 2006-aisiais. „Žinojau, kad jis tas vienintelis ir mačiau save už jo ištekėjusią ir su didele šeima“, – sakė A.Lima.

Pora susituokė 2009-aisiais, per Valentino dieną. Netrukus po medaus mėnesio jaunavedžiai sužinojo, kad laukiasi pirmosios atžalos.

Anksčiau manekenė yra sakiusi, kad būti mama jai – geriausias darbas pasaulyje. „Niekada nemaniau, kad galiu taip stipriai mylėti. Visada galvojau, ar besąlygiška meilė egzistuoja? Dabar žinau, kad taip, nes ją jaučiu“, – kalbėjo A.Lima.

Seksualiausi „Victoria's Secret“ angelai – mylinčios mamos

Gruodžio pabaigoje apie antrąjį nėštumą pranešė kitas garsus „Victoria's Secret“ modelis Alessandra Ambrosio. 30-metė lapkritį žingsniavo podiumu laukdamasi antrą mėnesį, tačiau apie nėštumą, matydami plokščią manekenės pilvą, neįtarė nė vienas. Brazilė A.Ambrosio su sužadėtiniu verslininku Jamie Mazuru augina trejų metukų dukrelę Anją.

Kitas „Victoria's Secret“ angelas – 28-erių australė Miranda Kerr – net augindama beveik metukų sūnelį Flynną neleidžia sau užsnūsti ant laurų – šiuo metu gražuolė yra dešimtoje geriausių pasaulio modelių vietoje. Už aktoriaus Orlando Bloomo ištekėjusi manekenė podiumu žingsniavo ir laukdamasi, o pagimdžiusi ilgai taip pat neužsibuvo namuose.

Buvusios „Victoria's Secret“ manekenės 31-erių brazilė Gisele Bundchen ir 39-erių vokietė Heidi Klum taip pat garsėja savo sugebėjimais modelio darbą suderinti su motinystės pareigomis. G.Bundchen su vyru, amerikietiškojo futbolo žvaigžde Tomu Brady, augina dvejų metukų sūnų Benjaminą. Su dainininku Sealu besiskirianti H.Klum turi net keturis vaikus: septynerių dukrą Leni, šešerių sūnų Henry, penkerių Johaną ir dvejų dukrelę Lou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius