Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursas „Negaliu gyventi be kelionių“. Pasidalinkite kelionės istorija ir laimėkite puikių prizų!

Kelionių rubrika „Pasaulis kišenėje“ ir piliečių žurnalistikos portalas Įkrauk.lt suvienijo jėgas bendram projektui: raginame jus dalintis kelionių po užsienį pasakojimais, įspūdžiais bei patirtais nuotykiais. Redakcijoje kas mėnesį atrinksime 3 geriausias kelionių istorijas ir jų autorius apdovanosime rėmėjų „Lukla“ (www.lukla.lt) įsteigtais prizais.
18
18 / B.Tilmantaitės nuotr.
Temos: 1 Kelionės
Rašymo formą galite pasirinkti patys: dienoraštis, esė, reportažas... Taip pat galite rašyti tiek kelionių pasakojimų, kiek širdis geidžia. Vis dėlto, šiokias tokias ribas ir taisykles mes nubrėšime:
  • Savo kelionių pasakojimus kelkite per Ikrauk.lt sistemą paspaudę čia.
  • Įvesdami pasakojimą, pasirašykite vardu ir pavarde bei pridėkite elektroninio pašto adresą (telefono numerį), kad laimėjimo atveju galėtume susisiekti
  • Keldami pasakojimą į Įkrauk.lt pasirinkite rubriką „Keliauju“
  • Pasakojimai neturėtų būti ilgesni, nei trys A4 formato lapai
  • Prisekite bent kelias autorines nuotraukas iš aprašomos kelionės (kuo daugiau – tuo geriau)
  • Redaktoriai pasilieka teisę nepublikuoti tekstų, kuriuose daug loginių bei gramatikos klaidų, todėl prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis.

Taip pat nepublikuosime pasakojimų, kurie skatina neapykantą ir pažeidžia kitų žmonių autorines teises. Publikuoti tekstai atsidurs Įkrauk.lt rubrikoje „Keliauju“, juos taip pat matys ir „Pasaulis kišenėje“ skaitytojai. Įspūdingiausi kelionių pasakojimai bus publikuojami 15min.lt pagrindiniame puslapyje.

Kiekvieno mėnesio gale į prizus pretenduos visi tą mėnesį atsiųsti tekstai, tad rašykite, dalinkitės savo įsimintiniausių kelionių istorijomis ir nuotraukomis, o geriausius kas mėnesį mes apdovanosime puikiais prizais: pirmosios vietos laimėtojas gaus 300 Lt, antrosios – 200 Lt, o trečiosios – 100 Lt vertės prizą, kuriuos įsteigė turizmo prekių įmonė – „Lukla“. Prizus laimėtojai turės atsiimti „Luklos“ būstinėje, esančioje Antakalnio g. 42, Vilniuje. Prizų aprašymai ir vertė – straipsnio apačioje.

Laukiame jūsų kelionių pasakojimų!

UAB „Lukla“ – tai internetinė (www.lukla.lt) ir mažmeninė parduotuvė, įsikūrusi Vilniuje, Antakalnio 42. Prekiaujame įvairia apranga, inventoriumi ir aksesuarais aktyviam laisvalaikiui bei kelionėms. Mums svarbu kokybė, komfortas ir dizainas – Lietuvoje atstovaujame pasaulyje gerai žinomus Marmot, Deuter, Montane, Lifeventure, Littlelife, Laken ir kitus prekinius ženklus. „Lukla“ – tai vieta, kur prasideda pačios įvairiausios kelionės bei aktyvi veikla, ar tai būtų pasivaikščiojimas Nidos kopose, žygis Nepalo Himalajuose, poilsis Turkijos paplūdimiuose ar mėgavimasis kava Romoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius