Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krymas skelbia plėtosiantis dviračių turizmą (ekstremalaus važiavimo dviračiu Kryme filmuota medžiaga)

Kryme sparčiai vystysis dviračių turizmas, tokį teiginį paskelbė vietos valdžia, matanti šioje turizmo kryptyje itin didelį potencialą. Kaip Krymo valdžia tarė taip ir padarė – visuose regiono ateities veiklos planuose – dviračių turizmas – prioritetas.
Krymas
Krymas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Projekto metu Kryme bus padaryti specialūs dviračių takai, su specialiais ženklais ir žymėmis. Trasas žadama tiesti ne tik per miestus, bet ir draustiniuose, skelbia portalas Travel.ru.

Pusiasalio valdžia pabrėžia, jog nors dviračių turizmas dažniausiai priskiriamas ekonominėms kelionėms, po Krymą dviračiais keliaujantys turistai priklauso vidutines ir aukštesnes pajamas uždirbantiems žmonėms. Be to, šie žmonės poilsio metu išleidžia daugiau pinigų nei įpaprasti poilsiautojai. Būtent todėl jau šiemet bus ruošiamasi artėjančiam pavasrio sezonui: tiesiami dviračių takai, rengiami žemėlapiai bei poilsio aikštelės.

O kol Kryme nėra dviračių takų, siūlome pažiūrėti vieną iš daugelio internete esančių dviratininkų filmuotų pasivažinėjimų po šio kurorto kalnus. Adrenalinas sukyla vien bežiūrint. Keliose vietose išvysite kaip geras sportinis šalmas gelbėja ekstremalus nuo sunkių sužalojimų.

VIDEO: CRIMEA MAY 2010 - SPECIAL KONA EDITION

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius