Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 idėjos atostogoms be drabužių

Paryžius ruošiasi atidaryti pirmąjį nudistų parką – tokiam pasiūlymui buvo pritarta praėjusią savaitę. Paryžiečiai ir miesto svečiai turės palaukti kitos vasaros, kad galėtų išsirengti parke, tačiau tai nėra vienintelė atostogų alternatyva tiems, kurie nori ilsėtis nevaržomi drabužių, pasakoja „The Independent“.
„Vritomartis Naturist Resort“ viešbutyje
„Vritomartis Naturist Resort“ viešbutyje / Vero And Thomas/„Vritomartis Naturist Resort“

„Burning man“

Kiekvieną rugpjūtį tūkstančiai žmonių keliauja į Nevadą, kur vyksta „Burning man“ festivalis (kaina – 390 dolerių už 8 dienas). Daug žmonių čia puošiasi įvairiaspalviais kostiumais, laukiami čia ir nudistai. Vienoje festivalio stovyklų vyksta specialūs renginiai nuogaliams – imtynės aliejuje, lenktynės su statinėmis. Nuogaliai tik raginami nepamiršti kremo nuo saulės.

Vytenio Jankūno nuotr./„Burning Man 2015“
Vytenio Jankūno nuotr./„Burning Man 2015“

Kruizas be drabužių

Floridos vandenyse ir Karibų jūroje nuogaliams siūlomas 10-ies dienų kruizas, kurio metu aplankoma privati nudistų sala Bahamuose, taip pat kitos salos. Kajutė su vaizdu į vandenyną kainuoja 1,4 tūkst. dolerių.

Joga be drabužių

„Naked yoga London“ siūlo keturių savaičių atostogas Šiaurės Ibizoje, kur kasdien vyksta jogos ir meditacijos sesijos. Viloje yra ir baseinas, iki paplūdimio – 25 minutės pėstute. Vieta bendrame kambaryje su privačia vonia žmogui kainuoja 960 svarų, įskaičiuojant jogos pamokas ir maitinimą.

Hamstead/„Naked Yoga London“ nuotr./„Naked Yoga London“
Hamstead/„Naked Yoga London“ nuotr./„Naked Yoga London“

Viešbutis nuogaliams

Kretoje rasite viešbutį „Vritomartis“, kur drabužių reikia tik registratūroje ir restorane. Lauke drabužiai vilkimi pasirinktinai, o prie baseino ar į privatų paplūdimį su drabužiais jūsų tiesiog neįleis. Viešbutis siūlo įvairių pramogų nuogaliams – nuo kelionių laivu iki nardymo. Rengiamos ir nuogalių vestuvės. Kambariai čia kainuoja nuo 70 eurų nakčiai.

„Vritomartis Naturist Resort“ nuotr./„Vritomartis Naturist Resort“
„Vritomartis Naturist Resort“ nuotr./„Vritomartis Naturist Resort“

Nuogas ant dviračio

Dviratininkai kviečiami prisijungti prie „World Naked Bike Ride“ renginio, kuriuo kasmet yra švenčiamas žmogaus kūno grožis ir protestuojama prieš kietąjį taršų kurą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius