Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būna ir taip – į Barseloną pirmyn ir atgal už 50 eurų

Nuvykti į 2250 kilometrų į vieną gražiausių Europos miestų bei pakeisti oro temperatūrą iš minusinės į 15 laipsnių šilumos galima vos už 50 eurų.
Barselona
Barselona / 15min montažas

Kalba eina apie skrydžius iš Vilniaus į Barseloną ir atgal. Bendrovė „Wizzair“ į Katalonijos sostinę gruodžio 13–15 dienomis skraidina už 49,98 euro.

Tiesa, neturint „Wizzair“ nuolaidų kortelės šios atostogos kainuos 20 eurų brangiau, tačiau keliaujant dviese ją yra verta įsigyti bet kokiu atveju, kadangi kortele pasinaudoti gali ir jūsų kelionės partneris. Kortelės kaina – 25 eurai, bet sutaupytumėte visus 40.

Rasti porai nakvynę gruodį Barselonoje dviems naktims galima ir maždaug už 50–60 eurų. Tiesa, jeigu jus tenkina gyventi ne dviviečiame, o bendrame lovų kambaryje hostelyje, tai apsistoti galite ir dar pigiau.

Nakvynės galima ieškoti ir per „Airbnb.com“ puslapį. Jeigu ten dar nesate užsiregistravę, tai galite padaryti paspaudę čia ir taip gauti piniginę premiją savo pirmai nakvynei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius