-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naudinga žinoti: kurios oro linijos dovanoja nemokamą trumpą sustojimą tarp skrydžių

Visi mėgsta nemokamus dalykus. Ypač jei tai susiję su keliavimu ir kelionėmis. Daugelis tikriausiai jau žino, kad ne viena skrydžių bendrovė savo klientams dovanoja nemokamus sustojimus tam tikruose miestuose. Variantai dažnai skiriasi sąlygomis ir stabtelėjimo ilgumu. Tačiau juk svarbiausia, kad tokia galimybė yra!
Naujasis „Finnair“ lėktuvas
Naujasis „Finnair“ lėktuvas / Nuotr. iš „YouTube“

Portalas „Culture Trip“ pristato šias avialinijas ir jų siūlomus nemokamus sustojimus vietose, kuriose nėra jūsų galutinis kelionės tikslas (angl. stopover).

„Wow Air“

Kompanijos nuotr./Bendrovės „WOW Air“ lėktuvas
Kompanijos nuotr./Bendrovės „WOW Air“ lėktuvas

Skrydžius į Islandiją iš daugelio pasaulio vietų siūlanti aviakompanija taip pat suteikia progą savo klientams šioje ledo ir ugnies žemėje (t.y. Islandijoje) apsilankyti nemokamai.

Pasinaudoti tokiu pasiūlymu gali visi „Wow Air“ klientai, kurie skrenda į ar per Islandiją iš/į Šiaurės Ameriką, taip pat iš/į Europą. Viskas, ką reikia padaryti, pasirinkti trumpo sustojimo Islandijoje variantą, kai užsisakote bilietus.

„Finnair“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Finnair“ lėktuvas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Finnair“ lėktuvas

Neįtikėtina, bet kiekvienas, skrendantis su „Finnair“ lėktuvu, gali pasinaudoti proga ir nemokamai stabtelėti Suomijoje bei joje praleisti iki penkių dienų! Pasinaudoti šiuo pasiūlymu taip pat gali kiekvienas, skrendantis su „Finnair“ per Suomiją. Trumpo sustojimo metu keleiviams suteikiama proga išbandyti įvairius dalykus: nuo magiškosios Šiaurės Pašvaistės stebėjimo iki maudynių vienoje iš suomiškų pirčių – saunų.

„Air Canada“

„Scanpix“ nuotr./„Air Canada“ lėktuvai
„Scanpix“ nuotr./„Air Canada“ lėktuvai

Skrendate su „Air Canada“ ir jūsų skrydis su persėdimu Toronte, Monrealyje ar Vankuveryje turi šešių valandų „tarpą“? Vadinasi, turite progą pasimėgauti trumpa viešnage šiuose Kanados miestuose.

„Air Canada“ suteikia progą nemokamai nakvoti viešbutyje. Ir tai galioja ne tik skrendantiems verslo klase, bet ir ekonomine!

„Iceland Air“

123rf.com nuotr./Reikjavikas
123rf.com nuotr./Reikjavikas

Keleiviai, pasirinkę šią nedidelę skrydžių bendrovę, gauna neįtikėtiną dovaną – net septynias nakvynes Islandijos sostinėje Reikjavike. Ką jame veikti? Pasinerti į Žydrąją lagūną, pasivaikščioti šalia geizerių, pasigrožėti kriokliais.

Kompanija taip pat siūlo specialią „Stopover Buddy“ programą, kuri suteikia galimybę turistui pabendrauti su vietiniais, kurie svečius nemokamai nuveš ir parodys keletą slaptų šalies stebuklų.

„Etihad Airways“

„Etihad Airways“ nuotr./„Etihad Airways“ orlaiviuose įrengti privatūs kambariai
„Etihad Airways“ nuotr./„Etihad Airways“ orlaiviuose įrengti privatūs kambariai

Skrydžių bendrovė trumpą sustojimą dovanoja verslo ir pirmos klasės keleiviams, skrendantiems per Abu Dabio oro uostą. Jiems siūloma pasinaudoti proga ir pažinti miestą nemokamoje ekskursijoje, taip pat gauti nemokamą nakvynę viešbutyje, jei turistai tarp savo skrydžių su „Etihad Airways“ per Abu Dabį turi daugiau nei dvi naktis.

„Japan Airways“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Tokijas, paskendęs vyšnių žieduose
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Tokijas, paskendęs vyšnių žieduose

„Japan Airways“ siūloma programa priklauso nuo skrydžio krypties. Keleiviams, skrendantiems su bendrovės orlaiviais per Tokiją iš JAV, Meksikos ir Kanados, siūloma nemokama nakvynė ir trumpas sustojimas Tokijuje.

„KLM“ (KLM Royal Dutch Airlines)

„Scanpix“ nuotr./Prancūzijos-Nyderlandų skrydžių bendrovės „Air France-KLM“ kėltuvas
„Scanpix“ nuotr./Prancūzijos-Nyderlandų skrydžių bendrovės „Air France-KLM“ kėltuvas

Nyderlandų nacionalinės oro linijos savo klientams siūlo net du nemokamus sustojimus Amsterdame – po vieną skrendant į priekį per Amsterdamą ir atgal per Nyderlandų sostinę.

„Hawaiian Airlines“

Trumpa viešnagė Honolulu siūloma visiems, skrendantiems per Havajus bet kuria iš 11 aviakompanijos siūlomų krypčių.

„Turkish Airlines“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Turkish Airlines“ lėktuvai
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Turkish Airlines“ lėktuvai

Turkijos oro vežėjas keleiviams, kurie turi jungiamuosius skrydžius per Stambulą, taip pat siūlo trumpą (iki 3 parų) „stabtelėjimą“, kurio metu nemokamai galima keliauti į ekskursijas po miestą bei nakvoti viešbutyje.

„Qatar Airlines“

Nemokamą sustojimą kelyje su nakvyne viešbutyje ir maistu savo klientams taip pat siūlo ir Kataro oro linijos. Tokiu pasiūlymu gali pasinaudoti visi, kurių jungiamieji skrydžiai yra po 8 valandų ir ilgiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius