Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nesuplanavote savo Joninių? Pasiūlymas vandens sporto entuziastams

Jeigu dar nesuplavanote, ką veiksite ilgąjį savaitgalį, o jūra nevilioja, anykštėnai kviečia pas save – siūlo šiaušti Nevėžos ežero vandenis, mėgautis muzika, naktį spoksoti į žvaigždes arba naktinį kino seansą, prie laužo sušilti ir užtraukti savo dainą.
„Each go to the beach“
„Each go to the beach“ / „Each go to the beach“ organizatorių nuotr.
Temos: 1 Joninės

Pagiringą slankiojimą apie palapines „Each go to the beach“ festivalio organizatoriai ragina pamiršti ir kviečia Jonines praleisti turiningiau.

„Tokį paplūdimio vakarėlį mes organizuojame jau antrus metus. Idėja surengti jį kilo dėl spartaus vandens sporto populiarėjimo – vandens pramogas anykštėnams ir miesto svečiams siūlome jau ketvirtus metus, todėl matome, kad paklausia didžiulė“, – 15min pasakojo renginio organizatorius Dominykas Gudelis.

Atvykti prie Nevėžos ežero jis kviečia jau ketvirtadienį – pažada, kad Joninės, nepaisant oro lauke, bus tikrai karštos.

„Veiks „Chill&grill“ zona, kurioje žmonės keps mėsas ir daržoves. Žinoma, pakviesime vakarėlio dalyvius prie Joninių laužo“ – pasakojo D.Gudelis.

Penktadienį vakarėlio organizatoriai siūlo praleisti vandenyje – irstytis valtimi, mokytis čiuožti vandens slidėmis. Taip pat bus surengtas tinklinio turnyras.

„Each go to the beach“ organizatorių nuotr./„Each go to the beach“
„Each go to the beach“ organizatorių nuotr./„Each go to the beach“

„O vakare pakviesime siausti su muzikos grupėmis „Kings of Leon tribute“ ir „Colours of Bubbles“, – sakė D.Gudelis.

Kaip ir pirmąjį vakarą, turintiems jėgų bus siūloma pasimėgauti naktinio kino seansu, arba, žinoma, tiesiog užversti akis į dangų.

„Labai kviečiame ir žmones su vaikais, taip pat gyvūnais. Tik nepilnamečių vienų neįleisime – turės pasirodyti su tėvais“, – pasakojo renginio organizatorius.

Šeštadienį renkam palapines, vyniojam miegmaišius, bučiuojam draugus, važiuojam namo. Arba nebučiuojam ir toliau savarankiškai dūzgiam, - kalbėjo D.Gudelis.

Palapines susipakuoti jis mandagiai paprašys šeštadienį apie vidurdienį, prieš tai visus pavaišinęs samčiu sriubos iš didžiulio katilo. Tiesa, norintieji galės pabūti ir ilgiau.

„Šeštadienį renkam palapines, vyniojam miegmaišius, bučiuojam draugus, važiuojam namo. Arba nebučiuojam ir toliau savarankiškai dūzgiam“, – kalbėjo D.Gudelis.

Panašu, kad vakarėlis bus kitoks nei vasarą įprasti muzikos festivaliai – dabar jame dalyvauti užsiregistravo apie pusantro šimto žmonių.

„Joninės bus mažos ir jaukios – žmonių čia susirinks apie porą šimtų, todėl per dvi dienas net ir vienišesnės sielos tikrai ras bendraminčių. Mes, rengdami šį vakarėlį, norime paskatinti ne tik vandens sportą, bet ir bičiuliškumą, atvirumą vienas kitam ir naujas malonias pažintis“, – pasakojo renginio organizatorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius