-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pabėkite žiemą į Izraelio kurortą vos už 73 eurus į abi puses

Jau beveik metai, kai oro linijų bendrovė „Ryanair“ siūlo tiesioginius skrydžius iš Kauno į Eliatą. Tradiciškai „Pasaulis kišenėje“ kas savaitę jums pateikia pigių skrydžių pasiūlymus iki 100 eurų. Šį kartą jums norime pasiūlyti aplankyti būtent šį populiarųjį Izraelio kurortą.
Eilatas
Eilatas / 123rf.com nuotr./ 15min montažas

Kuomet Lietuvoje spaus šaltukas, pats metas yra išvykti kažkur šilčiau. Gruodžio 8-15 dienomis skrydžiai iš Kauno pirmyn atgal į Eilatą kainuoja iš viso vos 73 eurus.

Šis miestas įsikūręs prie Raudonosios jūros jus sužavės savo kontrastingumu – vienoje pusėje traukte traukia šilta ir skaidri jūra, kitoje – tarsi gynybinės sienos juosiančios miestą stūkso kalnuotos dykumos viršūnės. Eilatas taip pat turistus vilioja vandens pramogomis. Ypatingai nardymu.

Kaip žinia, Izraelyje kainos kandžiojasi, tačiau įmanoma rasti nakvynę savaitei dviem žmonėms prie pat jūros ir miesto centro vos už 319 eurų. Kitaip pasakius – viena naktis žmogui kainuotų 22,8 euro.

Nakvynės galima ieškoti per „Airbnb.com“ puslapį. Jeigu ten dar nesate užsiregistravę, tai galite padaryti paspaudę čia ir taip gauti piniginę premiją savo pirmai nakvynei.

Gruodžio viduryje Eilate vyrauja apie 15-17 laipsnių temperatūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius