-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 įspūdingi pasaulio kampeliai romantiškoms vestuvėms

Lietuviškos vestuvės, kai stalai lūžta nuo baltosios mišrainės ir šakočių, vis labiau modernėja. Kiekvienas renkasi tai, kas jam priimtiniausia ir maloniausia: vieni karia piršlį, kiti tuo metu mėgaujasi saulės spinduliais nutviekstos mėlynos jūros ar vandenyno malonumais...
Nuotaka ir jaunikis
Nuotaka ir jaunikis / Shutterstock nuotr.
Nieko keista, kad vietoj išleistų tūkstančių draugams ir giminaičiams pamaitinti vis daugiau jaunavedžių iškeliauja tuoktis ir medaus kopinėti į įspūdingus kraštus...
 
Maldyvai – moderniems tradicijų šalininkams
 
Indijos vandenyno skalaujama Maldyvų Respublika – tikras rojus, dovanojantis baltutėlio smėlio paplūdimius, išskirtines pramogas ir egzotišką gamtą. Juose daugelis prabangių viešbučių siūlo aibę paslaugų. Į jas įskaičiuojama santuokos ceremonija ir daugybė kitų malonumų. „Rojus žemėje“ – štai kaip šį nuostabų salyną apibūdina jame pabuvę ar  santuokos įžadus davę žmonės… Pastaruoju metu tai yra viena populiariausių pasaulio vietų, kurioje įsimylėjėliai prisiekia amžiną meilę.
 
Shutterstock nuotr./Maldyvai
Shutterstock nuotr. / Maldyvai
Amalfio krantas – trokštantiems išskirtinės santuokos
 
Pietų Italijoje Amalfio krantą kasmet aplanko tūkstančiai turistų. O kaip kitaip! Šio kraštovaizdžio grožis įvertintas net UNESCO ir yra įtrauktas į Pasaulio paveldo sąrašą. Žadą atimantys kalnai, nepakartojamas Viduržemio jūros klimatas, vietos virtuvė, architektūros šedevrai... Amalfio krantas – puiki vieta ne tik santuokai, bet ir norintiems paklajoti po pasaulį. Tai labai romantiškas, nebanalus ir atmintin visam gyvenimui įsirėšiantis nuotykis! 
Shutterstock nuotr./Amalfio krantas
Shutterstock nuotr./Amalfio krantas
Las Vegasas – nuotykių aistruoliams
 
Klasikinės, labai amerikietiškos, nuotaikingos vestuvės Las Vegase tapo tikru šios kazino šventovės simboliu. Jau nuo 1951-ųjų veikianti koplytėlė, kurioje kiekvienais metais susituokia tūkstančiai porų (teigiama, kad šiame nuodėmių mieste meilę prisiekia 100 000), gal ir nėra romantiškiausia, ką galite nuveikti, tačiau pasistengę tikrai atrasite tai, ko dar neregėjote. Juk gyvename ne dėl baltos suknelės ir juodo kostiumo, o dėl savo emocijų, potyrių ir džiugesio širdyje. 
 
Shutterstock nuotr./Las Vegasas
Shutterstock nuotr. / Las Vegasas
Mauricijus – dievinantiems vandens pramogas
 
Galime išgirsti, kad Mauricijus pavadinamas „sala, kurią įkvėpė pats dangus“. Taigi, palaimintoje saloje tikrai verta pradėti vedybinį gyvenimą! Įkvepiantys paplūdimiai, krištolo skaidrumo vanduo, koralų rifai, žaluma, galimybė pasimėgauti vandens pramogomis ar tiesiog atsiduoti į saulės rankas – visa tai tikrai turėtų suvilioti jaunavedžius, ar ne? Mauricijus kviečia ne tik susituokti ir pakopinėti vestuvių medaus, bet ir atnaujinti santuokos įžadus. 
 
Shutterstock nuotr./Mauricijus
Shutterstock nuotr./Mauricijus
Balio sala – ramybės rojus
 
Ši nedidukė salelė – viena lankomiausių Indonezijos vietų. Tačiau nesistebime, kodėl! Joje susituokti veržiasi įsimylėjėliai iš viso pasaulio. Čia taip pat galite įsigyti „vestuvių paketą“ ir prisiekti meilę egzotiškos gamtos, koralinių rifų, amą atimančių uolų fone. Prabangių viešbučių ir išskirtinių pasiūlymų tikra gausybė – belieka atsižvelgti į savo finansinius įsipareigojimus, kad rastumėte sau geriausią variantą. 
 
Shutterstock nuotr./Balio sala
Shutterstock nuotr. / Balio sala

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius