-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįprastos nakvynės vietos. Norėtumėte išbandyti?

Romantiškas vakaras tamsiausiame urve, įspūdinga naktis medžio, ledo ar druskos namelyje, pusryčiai drauge su žirafomis ir drambliais... Viešbutis gali būti ne tik nakvynės, bet ir aštrių potyrių vieta.
Viešbutis Prancūzijoje – „La Villa Hamster“
Viešbutis Prancūzijoje – „La Villa Hamster“ / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Viešbutis

Prancūzijoje, Nantes mieste, veikia viešbutis La Villa Hamster. Jame laukiami tie, kurie kada nors troško pabūti... žiurkėno kailyje. Įprastas šios apgyvendinimo įstaigos kambarys – puikiai įrengtas graužiko narvelis. Todėl gyventi jame teks kaip tikram gyvūnui. Miegoti jaukiame guolyje, susuktame iš kvapaus, čežančio šieno. Laiką romantiškai leisti didžiuliame, dviem asmenims skirtame bėgimo rate, karstytis kopėtėlėmis ar šliaužioti ropojimui skirtose erdvėse. Troškuliui ir alkiui po sporto numalšinti viešbučio šeimininkai parūpino specialią pakabinamą gertuvę su vandeniu ir į dubenėlį įbėrė ekologiškų grūdų. Vonios kambaryje nepamiršo pastatyti dėžutės su specialiai graužikams skirtomis medžio drožlėmis... Be viso to, registratūroje su raktu įteikiama žiurkėno kaukė. Kad viešnagė būtų kuo įtikinamesnė!

Viešintiems Kenijos (Rytų Afrika) viešbutyje Giraffe Manor prieš naktį siūloma užsidaryti langus. Mat užmaršesni svečiai ryte dažniausiai sulaukia siurprizo. Prašvitus juos žadina ne saulės zuikučiai ar įkyrus skambutis iš registratūros, o šiurkštus vienos iš aštuonių žirafų liežuvis. Kaimynystėje gyvenančios ilgakaklės susirenka ne tik pasveikinti apsistojusiųjų, bet ir nugvelbti jų pusryčių. Kaip ir laukinėje gamtoje, Giraffe Manor galioja visiems žinomas gamtos dėsnis – išgyvena stipriausi, budriausi ir greičiausi. Tačiau dėl to niekas nepyksta. Priešingai, dėl draugiškų žirafų šis Rytų Afrikos viešbutis, veikiantis nuo pat 1930-ųjų, yra vienas unikaliausių pasaulyje. Jame išsaugotas unikalus XX a. pradžios interjero stilius.

Kad nereikėtų keliauti į tolimas šalis, pavargusiems nuo gamtos, prabangos ir komforto – brolių latvių siūloma alternatyva.

Karuosčio kalėjime veikia nakvynės namai. Nėra juose minkštučių patalų, baltų šlepečių ir chalatų, net ir švediško stalo ryte nesulauktume. Vietoj to – stuburą ištiesinantys pliki gultai arba geležinės lovos drėgnose kamerose. Vakarienei patiekiama ne trinta daržovių sriubytė ir sultingas kepsnys, o vargana kalinio vakarienė.

Įspūdžių vis tiek per mažai? Į apgyvendinimo „paketą“ galima įtraukti puikiai nuteikiantį spektaklį, siūlantį unikalią galimybę išgyventi nuteistojo kasdienybę. Tik prieš tai teks pasirašyti patvirtinimą, kad sutinkate būti kaliniu, besąlygiškai paklusite kalėjimo prižiūrėtojams, asmeniškai nepriimsite jums skiriamų įžeidimų ir fizinių bausmių...

Apie kitas neįprastas ir kraują kaitinančias nakvynės vietas skaitykite 2-ajame savaitraščio „Ji“ numeryje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius