Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VOYAGE dalyvis Mindaugas Kikutis bandys užkariauti verslo Olimpą keliaudamas

Mindaugas Kikutis vienas iš antrosios VOYAGE verslumo kelionės dalyvių. Jis su dar devyniais lietuviais leidosi į iššūkių medžioklę Sicilijoje ir Maltoje.
Mindaugas Kikutis
Mindaugas Kikutis / Asm. albumo nuotr.
Temos: 1 VOYAGE

26 metu M.Kikutis gyvena Panevėžyje. Į Siciliją ir Maltą jis išvyko nusiteikęs itin rimtai dirbti. Mat vaikinas pradeda kurti savo verslą, ir žinios, naujos pažintys, kontaktai jam yra labai svarbu.

„Šiuo metu aš ir kolega kuriame naują įmonę turizmo sektoriuje. Jau keturis metus dirbame kaip nevyriausybinė organizacija, o dabar nusprendėme žengti žingsnį į priekį ir įkurti kompaniją“, – pasakojo M.Kikutis.

Jis tikisi, kad nauja įmonė augs greitai – tam pasitarnaus dirbant sukaupta patirtis.

Į VOYAGE kelionę vaikinas išvyko su šūkiu „Pasiek verslo Olimpą keliaudamas“. M.Kikutis laisvalaikiu mėgsta žaisti futbolą, mokytis kalbų, taip pat pokštauti.

Jis labai džiaugiasi, kad turi galimybę save išbandyti ir jachtoje.

„Tai padidins mano gebėjimus dirbti komandoje. Keliaudamas su kitais jaunais startuoliais ir susitikdamas su sėkmingais verslininkais, manau, geriau suprasiu, kad lemia verslo sėkmę, kas padeda jo plėtrai“, – pasakojo vaikinas.

Antrasis VOYAGE kelionės etapas Sicilijoje ir Maltoje vyksta balandžio 23–gegužės 6 dienomis. Kelionėje verslumo, komandinio darbo, lyderystės juos mokys Simona Šimulytė, Europos socialinio verslumo ugdymo ir inovatyvių studijų instituto direktorė, ir buriuotojas, kapitonas Paulius Kovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius