Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

H.Clinton lėktuve iškeikęs D.Trumpo rėmėjas iki gyvenimo pabaigos nebegalės skraidyti su „Delta Airlines“

„We got some Hillary b****es on here? Come on, baby! Donald Trump, baby! He’s your president... every single goddamn one of you. If you don’t like it, too bad!“ (angl. Ar čia yra Hillary Clinton gerbėjų? Donaldas Trumpas yra mūsų prezidentas. Jei jums tai nepatinka, patys kalti). Tokią tiradą, lydimą ir daugiau keiksmažodžių, prieš atsisėsdamas į savo vietą išbėrė JAV skrydžių bendrovės „Delta Airlines“ orlaiviu skridęs amerikietis.
Amerikiečiai švenčia Donaldo Trumpo pergalę prezidento rinkimuose
Donaldo Trumpo pergale besidžiaugiantys amerikiečiai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo Telegraph.co.uk, jo „pasisakymą“ pilname žmonių lėktuve nufilmavusi viena iš keleivių Emma Baum video filmuku pasidalino savo feisbuko paskyroje. Štai jis:

Netrukus po to bendrovė „Delta Airlines“ paskelbė draudžianti iki gyvenimo pabaigos skraidyti kompanijai priklausančiais lėktuvais viešai buvusią kandidatę į JAV prezidentus ir pagrindinę išrinktojo JAV prezidento D.Trumpo varžovę H.Clinton iškeikusiam vyrui.

Tiesa, kelionę, kurios pradžioje D.Trumpo gerbėjas ėmė garsiai reikšti savo „meilę“ išrinktajam JAV prezidentui, „Delta Airlines“ lėktuvu jis užbaigė: nors po tirados vyras buvo išsodintas iš lėktuvo, vėliau jam leista sugrįžti, pranešė vietos laikraštis „The Morning Call“.​

D.Trumpo gerbėjas – ne pirmasis keleivis, kurį JAV oro bendrovės šiemet išmetė iš lėktuvo už netinkamą elgesį. Neseniai italų matematikos profesorius buvo išvesdintas iš orlaivio, kai kiti keleiviai pasiskundė dėl jo paslaptingo elgesio, kuris kai kuriems sukėlė įtarimų esą mokslininkas – teroristas. Iš tiesų profesorius tiesiog ruošėsi savo mokslinio darbo pristatymui ir skrydžio metu rašė matematines lygtis į blonknotą.

Balandį Kalifornijos universiteto studentas buvo išlaipintas iš kompanijos „Southwest Airlines“ skrydžio ir apklaustas FBI po to, kai kiti keleiviai išgirdo jo pokalbio telefonu metu ištartą sakantį žodį arabų kalba „martyr“, kuris reiškia „kankinys“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius