-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvių pamėgtoje Gruzijoje atidaryta nauja „Wizz Air“ bazė, ta proga – akcija

Oro bendrovė „Wizz Air“23 d. atidarė jau 25-ąją bazę Europoje – ja tapo tarptautinis Kutaisio oro uostas, Gruzijoje. Tai pirmoji avialinijų bazė šioje šalyje, kurioje bus bazuojamas vienas naujas kompanijos Airbus A320 tipo lėktuvas, o skrydžių žemėlapį papildys 7 naujos europinės kryptys, skelbiama kompanijos pranešime spaudai.
„Wizz Air“ orlaivis
„Wizz Air“ orlaivis / Bendrovės nuotr.

Naujos bazės atidarymo Kutaisyje proga, visiems skrydžiams į ir iš Gruzijos „Wizz Air“ suteikia 20 proc. nuolaidą. Tokia nuolaida taikoma bilietų kainoms, įskaitant mokesčius, privalomą rinkliavą ir vieną mažą salono bagažą. Nuolaida taikoma ir galioja tik naujoms rezervacijoms.

Ši akcija galioja tik vieną dieną, t.y. iki rugsėjo 23 d. vidurnakčio. Skrydžio bilietų kainos prasideda nuo 9,99 Eur – juos galima užsisakyti wizzair.com interneto svetainėje.

123rf.com nuotr./Kutaisis
123rf.com nuotr./Kutaisis

Atidarius naują bazę Kutaisyje, keleiviai galės pasiekti Vokietijoje esančius Berlyno, Dortmundo ir Miuncheno Memingeno oro uostus, Kipre esančią Larnaką, Milaną Italijoje, Sofiją Bulgarijoje ir Salonikus Graikijoje. Su šiomis naujomis kryptimis „Wizz Air“ skrydžių iš Gruzijos žemėlapį dabar sudaro 11 žemų sąnaudų maršrutų į 8 šalis.

Kompanija taip pat siūlo daugiau nei 70 tolimesnių maršrutų iš bazių, esančių Budapešte, Katovicuose, Sofijoje, Vilniuje ir Varšuvoje – jos tiesiogiai pasiekiamos iš Kutaisio, tad Gruzijos keleiviai turi galimybę keliauti visoje Europoje.

2014 metais į Kutaisio oro uostą „Wizz Air“ pradėjo skraidinti ir iš Vilniaus. Gruziją, kuri garsi savo turtinga istorija, šimtmečius skaičiuojančiomis tradicijomis, Juodąja jūra, slidinėjimo kurortais, vyno tradicijomis ir savo virtuve, iš Vilniaus galima pasiekti vos už 29,99 eurus.

„Džiaugiamės, kad būtent čia atidarome jau 25-ąją kompanijos bazę. Neabejojame, kad tai dar labiau skatins vietinį turizmą ir aviacijos rinkos augimą bei prisidės prie verslo sektoriaus stiprinimo tarp Gruzijos ir likusios Europos. Esame įsipareigoję Gruzijos keleiviams suteikti daugiau galimybių keliauti į Europos šalis pasinaudojus žemomis kainomis bei bendradarbiaujant su Kutaisio oro uostu“, – sako Owainas Jonesas, „Wizz Air“ vykdomasis direktorius.

Aviakompanija skraidinti iš Kutaisio pradėjo 2012 metais ir iki dabar yra pervežusi daugiau kaip 600 tūkst. keleivių į ir iš Gruzijos. Plėsdama savo veiklą Kutaisio oro uoste, „Wizz Air“ užtikrino ne tik patogesnį ir labiau prieinamą susisiekimą tarp Gruzijos ir likusios Europos, tačiau ir prisidėjo prie vietinės aviacijos bei turizmo darbo rinkos plėtros. 2015 metais pervežusi daugiau kaip 125 tūkst. keleivių Kutaisio maršrutais, „Wizz Air“ prisidėjo prie beveik 100 darbo vietų sukūrimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius