-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas kelionių organizatorius „KIDY Tour“ pradeda pardavinėti keliones

Rinkos naujokas „KIDY Tour“ pradeda aktyvią prekybą kelionių į Turkiją paketais, o specialius pasiūlymus ir akcijas pristatys sausio 22–24 dienomis vykstančios tarptautinės parodos „Adventur“ metu.
Pristatytas naujas Lietuvos kelionių organizatorius – „KIDY Tour“
Pristatytas naujas Lietuvos kelionių organizatorius – „KIDY Tour“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Bendrovė „KIDY Tour“ keliautojams siūlo rinktis poilsį viename iš 126 viešbučių, esančių Turkijos Viduržemio jūros pakrantėje – Kemero, Antalijos, Sidės ir Alanijos regionuose.

Viešbučių kategorija svyruoja nuo trijų iki penkių žvaigždučių. Poilsiautojus iš Vilniaus į Antalijos oro uostą skraidins užsakomųjų skrydžių bendrovė „Freebird“.

„Siekiame, kad mūsų poilsiautojai atostogų metu jaustų maksimalų komfortą, todėl siūlome ne tik platų kelionių paketų asortimentą, bet ir skrydžius lėktuvais, kurių vidutinis amžius yra vos šešeri metai“, – sako Gvidas Aukštuolis, bendrovės generalinis direktorius.

Pirmasis užsakomasis skrydis įvyks balandžio 10 d. Bendrovės „KIDY Tour“ keliautojams su mažais vaikais Vilniaus oro uoste bus skirtas atskiras registracijos langelis, o vaikai iki 16 metų partnerių viešbučiuose gyvens nemokamai. Pasak G.Aukštuolio, tai tik nedidelė dalis specialiai „KIDY Tour“ klientams pritaikytų paslaugų.

„Neretai užsienyje atsiranda kalbos barjeras, todėl norėdami išvengti šių nepatogumų pasirūpinome, kad poilsiautojus lydėtų lietuviškai kalbantys gidai, o vaikai partnerių viešbučiuose galėtų pramogauti su iš Lietuvos atvykusiais animatoriais. Taip pat, partnerių viešbučiuose bus transliuojami lietuviški TV kanalai“, – teigia bendrovės direktorius.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gvidas Aukštuolis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gvidas Aukštuolis

Bendrovė taip pat informuoja, kad Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo" vykstančios parodos „Adventur“ metu, sausio 22-24 d., veiks „KIDY Tour“ stendas, kuriame lankytojai galės išsamiau susipažinti su siūlomomis kelionėmis ir išskirtiniais pasiūlymais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius