Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rekomenduojama susilaikyti nuo nebūtinų kelionių į Izraelį ir Palestiną

Užsienio reikalų ministerija informuoja, kad atsakydamas į raketų atakas iš Gazos, Izraelis liepos 7 dieną pradėjo karinę operaciją „Protective Edge“. Atsižvelgdama į tai, URM rekomenduoja susilaikyti nuo nebūtinų kelionių į Izraelį ir Palestiną.
Žinių troškulio malšinimas - Izraelis
Izraelis

Rekomenduojame nevykti į Izraelio pietus – 40 kilometrų spinduliu aplink Gazos Ruožą (įskaitant Sderotą, Netivotą, Aškeloną ir Berševą), o Gazos Ruože esantiems Lietuvos piliečiams – nedelsiant jį palikti.

Izraelyje ir Palestinoje esantiems Lietuvos piliečiams rekomenduojame imtis ypatingų atsargumo priemonių, atidžiai sekti kompetentingų institucijų pranešimus apie padėtį šalyje ir laikytis jų instrukcijų, vengti masinio susibūrimo vietų bei demonstracijų, išlikti budriems.

Visada būtina su savimi turėti asmens tapatybės dokumentą ir įvažiavimo kortelę. Esant reikalui, piliečiai gali kreiptis į Lietuvos ambasadą Tel Avive (8 Shaul Hameleh Blvd. Amot Mishpat Bldg., Tel Aviv 64733; tel. +972 3 6958 685; el.paštas amb.il@urm.lt).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius