-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ pristatė naują paslaugą ir vasaros kryptį – skrydį iš Kauno į Neapolį

Pirmąją kalendorinės žiemos dieną pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ pažėrė naujienų – bendrovė pranešė, kad plečia savo paslaugas ir nuo gruodžio 1 d. savo interneto puslapyje siūlys įsigyti apgyvendinimo ir transportavimo paslaugų paketus. Taip pat paskelbė naują vasaros sezono kryptį – skrydžius iš Kauno į Neapolį (Italija).
Savo interneto puslapyje skrydžių bendrovė siūlo ne tik skrydžių bilietus
Nuo gruodžio 1 d. interneto puslapyje skrydžių bendrovė siūlo ne tik skrydžių bilietus

Naujoji paslauga, pavadinta „Ryanair Holidays“, pristatyta šiandien, skelbiama kompanijos pranešime spaudai.

Skrydžių bendrovė „Ryanair“ įsteigė „Ryanair Holidays“ drauge su Ispanijos kelionių organizatorium „Logitravel“ ir apgyvendinimo paslaugų tiekėju „World2Meet“. Šiuo metu „Ryanair Holidays“ paslauga yra prieinama tik Didžiosios Britanijos, Airijos ir Vokietijos rinkose, tačiau jau 2017 m. paslauga bus siūloma ir kitose šalyse.

„Ryanair Holidays“ yra jau trečius metus vykdomos „Always Getting Better“ programos dalis, kurios tikslas gerosios klientų patirties kūrimas. „Always Getting Better“ programa apima tokias inovacijas kaip personalizuota internetinė svetainė ir dinamiška mobilioji aplikacija bei tokias paslaugos kaip „Ryanair“ automobilių nuoma ir „Ryanair Rooms“.

Pasak bendrovės atstovo Kenny Jacobs, „Ryanair“ siūlomos žemiausios kainos iš esmės pakeitė Europos turizmo rinką.

„Dabar mes siekiame iš esmės pakeisti kelionių paketų rinką. Su nauja „Ryanair Holidays“ paslauga siūlysime mūsų klientams įsigyti žemiausių kainų skrydžių ir apgyvendinimo bei transportavimo paslaugų paketus Ryanair.com svetainėje. Klientai su „Ryanair Holidays“ paslauga gali savarankiškai susikurti savo norimą kelionės paketą rinkdamiesi iš plačiausio Europoje maršrutų tinklo ir fantastiško 3, 4 ir 5 žvaigždučių viešbučių pasirinkimo viduržemio jūros regione ir Europos sostinėse. Su „Ryanair Holidays“ paslauga mes sparčiai artėjame prie tikslo – tapimo kelionių paslaugų Amazon“.

Vaido Mikaičio nuotr./Kerintys vaizdai iš Neapolio pilies
Vaido Mikaičio nuotr./Kerintys vaizdai iš Neapolio pilies

Gruodžio 1-ąją „Ryanair“ paskelbė ir naują vasaros sezono maršrutą iš Kauno į Neapolį. Keleiviai naujuoju maršrutu bus skraidinami du kartus per savaitę nuo 2017 metų gegužės. Naujo vasaros sezono maršruto iš Kauno į Neapolį paskelbimo proga aviakompanija „Ryanair“ tradici6kai skelbia akciją skrydžiams naujuoju maršrutu nuo 19,99 Eur. Pasiūlymas galioja įsigyjant bilietus iki 2016 m. gruodžio 6 d. vidurnakčio Ryanair.com svetainėje skrydžiams iki 2017 m. gegužės 17 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius