Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SAS vasaros sezonui pasiūlys 11 naujų maršrutų

Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS paskelbė 2015 metų aviacijos vasaros sezono tvarkaraštį, kuriame – 11 naujų maršrutų, taip pat daug atnaujintų populiarių atostogų krypčių.
SAS lėktuvai
SAS lėktuvai / „Scanpix“ nuotr.

„Naujausiu SAS maršrutu Stokholmas-Ryga mūsų lėktuvai keleivius pradėjo skraidinti kovo 29 dieną. Kita nauja kryptis, kurios nekantriai laukia daugelis keleivių, – tai Stokholmas-Honkongas. Šiuo reisu pirmasis lėktuvas pakils rugsėjo mėnesį“, – teigia SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

Pasak jos, Skandinavijos oro linijas renkasi ne tik verslo reikalais vykstantys keleiviai, bet ir skrendantys atostogauti, todėl SAS vasaros sezono tvarkaraštyje atnaujinta daug populiarių atostogų krypčių iš pagrindinių oro uostų Skandinavijoje.

Tarp naujųjų krypčių iš Švedijos yra maršrutai iš Stokholmo į Ankarą, Budapeštą, Faro, Honkongą, Rygą, taip pat maršrutai iš Gotenburgo į Alaniją bei Dubliną.

Danijoje keleiviams iš Kopenhagos SAS pasiūlys naujus maršrutus į Ankarą bei Edinburgą, o Norvegijoje keleiviai galės pasirinkti skrydžius dviem naujais maršrutais: Oslas – Zalcburgas ir Bergenas – Gotenburgas.

Šią vasarą iš Stokholmo keleiviai taip pat galės pasiekti Chaniją, Kaljarį, Olbiją, Biaritzą, Palermą, Pizą, Pristiną, Bristolį, Bodo, Pulą, Boloniją, Milaną, Antaliją. Iš Goteburgo keleivius SAS skraidins į Pulą, Nicą, Atėnus, Pristiną, Alikantę bei Palmą de Maljorką.

Danijoje keleiviai iš Kopenhagos galės vykti atostogų į Dubrovniką, Splitą, Pulą, Montpeljė, Biaritzą, Chaniją, Salonikus, Palermą, Neapolį, Pizą, Alikantę bei Alaniją, kurią taip pat tiesiogiai galės pasiekti keleiviai iš Bilundo.

Iš Norvegijos vykstantys atostogautojai turės dar daugiau pasirinkimų. Iš Oslo SAS keleivius skraidins į Dubrovniką, Pulą, Olbiją, Pizą, Palermą ir Pristiną; iš Bergeno – į Splitą, Dubrovniką, Nicą, Malagą, Barseloną ir Alaniją; iš Tronheimo – į Barseloną ir Malagą; iš Stavangerio – į Splitą, Nicą, Malagą, Barseloną ir Alaniją; taip pat iš Kristiansando į Splitą.

Šiuo metu skrydžių bendrovė SAS tarp Lietuvos ir pagrindinių Skandinavijos oro uostų iš viso vykdo 92 skrydžius per savaitę: 38 skrydžius per savaitę tarp Vilniaus ir Kopenhagos bei 26 skrydžius per savaitę tarp Palangos ir Kopenhagos, taip pat 28 skrydžius per savaitę tarp Vilniaus ir Stokholmo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius