-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VOYAGE iššūkio dalyvis Andrius Janušauskas: iššūkiai praplečia patirties ribas

Kovo 31 d. – balandžio 17 d. vyksianti verslumo kelionė VOYAGE sujungia keturis kertinius dalykus: keliavimą, verslumo įgūdžius, kontaktų stiprinimą bei linksmybes. Dešimt dalyvių, keliaudami žeme ir vandeniu Kroatijoje ir Juodkalnijoje, turės įveikti daug iššūkių ir po dviejų savaičių potencialiems investuotojams pateikti kelionėje gimusią turizmo verslo idėją.
Temos: 1 VOYAGE

Visi jų nuotykiai bus pasakojami 15min, kuris yra projekto partneris. Prieš kelionę siūlome susipažinti su dalyviais, kurie pasiryžo priimti VOYAGE iššūkį.

Asmeninės nuotr./Andrius Janušauskas
Asmeninės nuotr./Andrius Janušauskas

Andrius Janušauskas

Miestas: Kaunas

Darbas/profesija: Kūno kalbos ekspertas, aktorius, radijo laidų vedėjas.

Amžius: 25 metai

Pomėgiai: teatras, improvizacija, dainavimas, bendravimas, autosportas, muzika, kūrybiniai procesai, senų automobilių prikėlimas naujam gyvenimui, pramoginiai projektai, kelionės, saviugda, žmonių analizė, psichologija

VOYAGE šūkis: Are you ready for the sea, are you ready for the land, are you ready for the battle with yourself (Ar esi pasiruošęs jūrai, ar esi pasiruošęs žemei, ar esi pasiruošęs kovai su savimi?)

Silpnybės/baimės: „Visiškai nevalgau daržovių, jūros gėrybių, šalto maisto. Labai bijo atsidurti negyvenamoje saloje, nes nerimauju, jog ten nebūtų, ką valgyti!“

Gyvenimas prasideda už komforto zonos, man tai tinka ir patinka, nes iššūkiai praplečia mano patirties ribas

Andrius yra tikras energijos užtaisas, kurio pilna visur. Jis dainuoja, šoka, veda renginius bei radijo laidas. Improvizuoti ir vaidinti – jo pašaukimas, aistra, išsipildymo sąlyga. Savo artistiškus gebėjimus mėgsta pritaikyti visur: parduotuvėje, viešajame transporte, kavinėje, kine, namuose, darbe.

Laisvu nuo miego metu jis veda optimizmo ir geros nuotaikos mokymus skeptikams bei jų draugams. Andrius visada pilnas idėjų ir su beprotišku užsidegimu neria į jų įgyvendinimo procesus. Kelionės metu jis žada ne tik būti aktyviu dalyviu, sunkiai dirbti siekiant rezultato, bet ir linksminti komandos narius savo subtiliu humoro jausmu.

Andrius mano, jog, jeigu jis savo pasirodymais įtiko net tokioms skirtingoms asmenybėms kaip prezidentas Valdas Adamkus ir Juozas Mozeraitis iš Ramongalių kaimo, vadinasi įtiks ir VOYAGE iššūkio dalyviams.

„Gyvenimas prasideda už komforto zonos, man tai tinka ir patinka, nes iššūkiai praplečia mano patirties ribas“ – teigia A.Janušauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius