-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ pradėjo skrydžius į Geteborgą Švedijoje

Bendrovė „Wizz Air“ sekmadienio vakarą pradėjo skrydžius dar vienu patraukliu maršrutu iš Vilniaus. Naujasis oro linijų bendrovės skrydis du kartus per savaitę sujungs Lietuvos sostinę su Geteborgu Švedijoje.
„Wizz Air“ skrydis į Geteborgą
„Wizz Air“ skrydis į Geteborgą / „Wizz Air“ nuotr.

Geteborgas – antrasis pagal dydį miestas Švedijoje, įsikūręs vakarinėje Švedijos pakrantėje ir žinomas dėl savo turtingo kultūros paveldo. Geteborgą vertina ir studentai, kadangi ten įsikūrę garsūs universitetai.

„Džiaugiamės pradėdami vykdyti skrydžius dar viena patrauklia kryptimi iš Vilniaus. Geteborgas, antrasis pagal dydį Švedijos miestas, nuo šiol keleiviams yra prieinamas mūsų mažų kainų skrydžiais, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘s. – Esame įsitikinę, kad naujasis maršrutas bus toks pat populiarus kaip ir kiti 28 maršrutai mūsų Lietuvos tinkle.“

Pasak Lietuvos oro uostų Komercijos direktorės Jūratės Baltrušaitytės, skrydis į antrą pagal dydį Švedijos miestą Geteborgą dar labiau sustiprins susisiekimą su kitame Baltijos jūros krante esančiu Skandinavijos regionu.

„Wizz Air“ skrydžius iš Vilniaus į Stokholmą jau pamėgo nemažai įvairių segmentų keliautojų: turistų, verslininkų, studentų ar išeivių, todėl tikime, kad jie pasinaudos patrauklia galimybe aplankyti švedų „Mažuoju Londonu“ vadinamą Geteborgą“, – sakė Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė.

Su naujausiu maršrutu į Geteborgą „Wizz Air“ iš trijų Lietuvos oro uostų siūlo 29 maršrutus į 15 šalių, taip siekdama užtikrinti geresnį susisiekimą tarp Lietuvos ir kitų Europos šalių bei patenkinti verslo ir laisvalaikio keliautojų poreikius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius