Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš geležinkelio stoties – tiesiai į Trakų pilį

Nuo liepos 4 dienos vykstantys į Trakus traukiniais galės iš jų persėsti į pantoninius laivelius ir jais patogiai pasiekti Trakų pilį. Į Trakų geležinkelio stotį taip pat nereikės grįžti pėstute – tie patys laiveliai keleivius parplukdys ir atgal. Keliaujančiųjų tarp Vilniaus ir Klaipėdos taip pat laukia naujiena – papildomas ankstyvo ryto greitasis traukinys, atstumą tarp miestų įveikiantis per 3 valandas ir 45 minutes.
Karštas savaitgalis prie Galvės ežero.
Karštas savaitgalis prie Galvės ežero. / Karolinos Pansevič nuotr.

Šias džiugias naujienas pristatanti bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ tikisi, jog dėl to vasarą Trakuose apsilankys daugiau turistų, kurie iki šiol čia dažniausiai vykdavo automobiliais.

Stotyje – traukinių ir laivelių bilietai

Pirkdami kelionės bilietus Vilniaus, Lentvario bei Trakų geležinkelio stotyse keleiviai galės įsigyti ir specialius bilietus pantoniams laiveliams. Atskiras plaukimo bilietas vienam keleiviui papildomai kainuos 3 eurus ir sudarys galimybę plaukti du kartus – iki Trakų pilies ir atgal link geležinkelio stoties.

Pantoninių laivelių plaukimo ir traukinių grafikai yra suderinti. Iš Vilniaus traukiniai išvyksta 9.45 ir 13.30 val., o iš Trakų – 14.29 ir 20.05 val. Laiveliai plaukia nuo stoties plaukia 10.45 ir 14.30 val., o atgal nuo Trakų pilies grįžta 13.50, 19.30 val.

Nuo liepos 1 dienos maršrutu Vilnius-Klaipėda-Vilnius vyksta papildomas ekspreso traukinys, atstumą tarp sostinės ir uostamiesčio įveikiantis per 3 val. 45 minutes. Ankstyvą rytą – 6.47 val. – į traukinį įsėdę keleiviai jau 10.32 val. bus Klaipėdoje. Iš Klaipėdos traukinys išvyks taip pat anksti – 7.05 val. ir jau 10.50 atvyks į Vilnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius