Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Negyvoji jūra Birštone – atidaromas sveikatingumo ir poilsio centras „Vytautas Mineral SPA“

Spalį Birštone bus atidarytas naujas sveikatingumo ir poilsio centras „Vytautas Mineral SPA“, rašoma pranešime spaudai.
Baseinas
Baseinas / „Vytautas Mineral SPA“ nuotr.

165 kambarius turinčiame sveikatingumo komplekse įrengti mineralinio vandens, plaukimo baseinai, vertikali 30 vietų masažinė vonia, vaikų baseinas, 5 skirtingos pirtys, druskų kambariai. Svečiams bus siūlomi masažai, mineralinės vonios, atliekamos įvairios grožio bei gydomosios procedūros, taip pat jų lauks net 3 sporto salės.

„Lietuva turi visas galimybes tapti sveikatingumo turizmo traukos centru Rytų Europoje, todėl nuoširdžiai tikime šio projekto sėkme. Galime džiaugtis, kad gamtos ištekliais esame apdovanoti ir norintiems išbandyti kokybiškas spa paslaugas nereikia skristi į prabangius užsienio kurortus, o užtenka nuvažiuoti vos keliasdešimt kilometrų,“ – sako projekto „Vytautas Mineral SPA“ plėtotojas Norbertas Pranckus.

„Vytautas Mineral SPA“ nuotr./Birštono gamta
„Vytautas Mineral SPA“ nuotr./Birštono gamta

Komplekse esantis 715 metrų gylio gręžinys, kurio vanduo pasižymi aukšta mineralizacija ir savo savybėmis primena Negyvosios jūros vandenį, bus naudojamas įvairiausioms vandens procedūroms. Milijonus metų nepaliestas unikalus gręžinio vanduo turi teigiamą poveikį gydant nervų, virškinimo, sąnarių ligas, mažinant stresą.

Naujasis SPA centras išsiskirs sveikatinimo programomis kasdien skubančiam ir stresą patiriančiam šiuolaikiniam žmogui

Subalansuotas mikroelementų kiekis – raktas į gerą žmogaus savijautą. Todėl mineralais praturtintu vandeniu svečiai galės džiaugtis ne tik vandens procedūrų metu, bet ir kvėpavimo terapijose druskų kambaryje, o subalansuota mityba užtikrins tinkamą mineralų įsisavinimą per maistą.

„Naujasis SPA centras išsiskirs sveikatinimo programomis kasdien skubančiam ir stresą patiriančiam šiuolaikiniam žmogui,“ – teigia sveikatingumo komplekso medicinos centro vadovė Gintarė Vaitkienė. Komplekse labai didelis dėmesys bus skiriamas savaitinėms streso valdymo programoms, kurių dėka poilsiautojai galės atstatyti ne tik dvasinę ir emocinę pusiausvyrą, bet ir mokytis tikslingai keisti savo gyvenimo būdą.

„Turime suvokti, kad nepaisant to, jog stresas yra neišvengiamas mūsų kasdienybės elementas, tik mokėdami efektyviai jį valdyti, galime ugdyti sveikesnę, emociškai atsparesnę visuomenę,“ – mano G.Vaitkienė.

Į „Vytautas Mineral SPA“ atvykę lankytojai taip pat turės galimybę išsitirti savo sveikatos būklę medicininės diagnostikos centre, o sveikos gyvensenos mokykloje jie bus mokomi aktyviai judėti, atkreipti dėmesį į taisyklingą laikyseną ir sėdėseną, tinkamai maitintis.

Pasivaikščioti, pasivažinėti dviračiu ar pabėgioti pakankamai erdvės čia užteks kiekvienam poilsiautojui – kompleksas įsikūręs net 9 hektarų plote, maždaug 150 metrų nuo kraštovaizdžiu turtingos Nemuno pakrantės.

„Paslaugos ir pastato interjeras susilieja į vieną visumą, kuri itin greitai suteikia vidinės ramybės, poilsio ir atsipalaidavimo jausmą, todėl neatsitiktinai spa erdvėje esantys koridoriai apvalių ir vingiuotų formų”, – teigia projektui vadovavęs V.Brusokas.

Kambarių tipai turėtų atitikti įvairiausio svečio poreikius – nuo jaukių numerių iki prabangių liukso klasės apartamentų išskirtinį poilsį mėgstantiems klientams. Kambario kaina su trijų kartų maitinimu ir vandens procedūromis vienam žmogui sieks nuo 75 eurų.

Naujasis objektas Birštone bus atidarytas šį rudenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius