Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventojoje poilsiautojų būrius pasitiko tik trys kavinės

Nors Šventoji neprilygsta Palangai ar Nidai savo pramogų infrastruktūra ir kavinių gausa, tačiau pirmąjį gegužės savaitgalį taip pat sulaukė pavasarinės saulės glamonių pasiilgusių poilsiautojų antplūdžio.
Šventojoje prasideda naujasis poilsio sezonas
Šventojoje prasideda naujasis poilsio sezonas
Temos: 1 Atostogos

Pastaruoju metu ypač išpopuliarėjo dviratininkų maršrutas puikiai įrengtu taku Palanga – Šventoji. Net neįprasta šioje dviratininkų gausoje šiuo metų laiku sutikti daug užsieniečių dviratininkų: kai gera infrastruktūra ir puikus dviračių takas, žinia apie tai sklinda greit ir toli.

Praėjusį savaitgalį Šventojoje dviratininkus ir pėstute vaikštančius poilsiautojus pasitiko vos trys veikiančios kavinės. Kaip tokio dydžio kurortui tai nei daug, nei mažai, tačiau kad ir kurioje Šventosios vietoje bebūtum, buvo galima prisėsti kavos puodeliui ar labiau išalkusiems ir užkandžiais pasivaišinti.

Miestelio centrinėje dalyje poilsiautojų laukė kavinė „Du malūnai“ su savo firminiais patiekalais. Vasaros metu neatpažįstamai atgyjančioje ir tampančia poilsiautojų promenada Kopų gatvės centrinėje dalyje armėniški šašlykai maloniai kuteno uoslę „Mažosios Armėnijos“ kavinėje, o už „Beždžionių“ tilto, visiškai šalia jūros atvėrė duris nauja kavinė su gurmaniškais patiekalais – „Relax Park“.

Kai kurie vasaros išsiilgę poilsiautojai jau atidarė maudymosi sezoną Šventosios upėje, atsirado pūkštelėjusių ir į dar šaltoką Baltijos jūrą. Buvo ir plaukiojusių su banglente.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius