Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„We love Lithuania 2016“: o kas Jums yra Lietuva?

Kas pirmiausiai šauna į galvą, išgirdus klausimą, kokia yra mūsų Lietuva – rudens nuspalvinti miškai, ežerai, Baltijos jūra, apdainuoti Vilniaus stogai? Nuotraukų čempionato „We love Lithuania“ autoriai fotografijos entuziastus kvietė pasitelkti fantaziją ir fiksuoti kadrus, jų požiūriu, geriausiai atspindinčius mūsų šalį.
Paulius Mielinis – Kopų mistika
Paulius Mielinis_Kopų mistika / „We Love Lithuania“ nuotr.

„Paskutinysis nuotraukų čempionato etapas skatino dalyvius atsakyti į klausimą „Kas tau yra Lietuva?“ ir kiekvienam fotografui savaip parodyti, kas suvirpina jo širdį pagalvojus apie gimtinę. Tai yra bene laisviausia čempionato tema, leidžianti meilę šaliai išreikšti per nuotraukos perteikiamą emociją“, – sako projekto organizatorius Simonas Rudaminas.

Nuotraukų čempionatą vainikuos, jau šiandien prasidėjusios ir visą savaitgalį besitęsiančios aktyvaus laisvalaikio ir turizmo parodos ADVENTUR metu, vyksiantis finalas Lietuvos parodų ir konferencijų centre LITEXPO. Čia bus apdovanoti visų etapų geriausieji bei paskelbtas pagrindinis „We love Lithuania 2016“ čempionato nugalėtojas. Parodoje taip pat yra galimybė išvysti eksponuojamas gražiausias čempionato nuotraukas.

Projekto partneriai: didžiausia fotografavimo paslaugų agentūra Lietuvoje – „Copictures“ ir ryšių su visuomene agentūra „Nova media“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius