Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkurse „Svajonių komandiruotė su Ditma“ išrinkta ir paskutinė nugalėtoja

„Pasaulis kišenėje“ bei „Ditmos ir ko“ organizuotame konkurse išrinkta ir trečioji laimėtoja, kuri keliaus į Šveicarijos Alpes. Už rašinį „Ansi – mažoji Alpių Venecija didžiosios gamtos prieglobstyje“ kelione apdovanota Vitalija Podžiūnaitė. Jos darbas ne tik atitiko būsimos kelionės temą – Alpes, tačiau ir pasižymėjo išgrynintu stiliumi, literatūriškumu bei gražiomis nuotraukomis.
Ansi ežeras nuo Verjė kalno viršūnės
Ansi ežeras nuo Verjė kalno viršūnės / V.Podžiūnaitės nuotr.

Verta paminėti, kad Vitalija jau ne pirmą kartą 15min.lt laimi rašinių konkursą, prieš du metus mergina taip pat laimėjo kelionę. Tad kol kas panašu, kad niekam nepavyksta perimti iš jos kelionių rašinių čempionės diržo.

Ir tai padaryti bus tikrai sunku – Vitalijos tekste suderintas pasakojimas apie mažą kalnų miestelį ir naudingi patarimai kopiantiems į kalnus, rašoma ne tik geriausios šios vietos pusė, tačiau paminima ir blogosios. Prie visko pridedama istorijos bei mitų, tačiau pagardinama ir savu įspūdžiu. Subalansuotas, ne per ilgas pasakojimas atskleidžiantis ne tik kalnų miestelio Ansi paveikslą, tačiau ir viso kalnų regioną – gyvenimo būdą, grožį bei problemas.

Užtikriname, jog visi darbai, atsiųsti iki Joninių, buvo perskaityti, net jeigu ir nepasirodė „Pasaulis kiešenėje“ rubrikoje. Labai dėkojame už daugybę gražių paskojimų. Prižadame ir toliau organizuoti kelionių konkursus bei dalintis pasakojimais iš įvairių pasaulio šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius