Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimėk kelionę konkurse „Svajonių komandiruotė“!

Kūrybingi ir įdomiai rašantys kelionių mėgėjai šį rudenį turės išskirtinę galimybę vykti į svajonių komandiruotes populiariausiuose Europos ir Afrikos kurortuose. Dalyvauti konkurse, dalintis įsimintiniausių kelionių įspūdžiais ir laimėti galimybę išvykti į svajonių komandiruotę kviečia didžiausias Baltijos šalyse kelionių organizatorius „Novaturas“. Rugsėjo 5 d. prasidėjusio konkurso „Svajonių komandiruotė“ nugalėtojai bus apdovanoti kelionėmis net aštuoniomis skirtingomis kryptimis.
Laimėk komandiruotę apie kurią visada svajojai
Laimėk komandiruotę, apie kurią visada svajojai / 123rf.com nuotr.

Išsamias konkurso taisykles ir reikalavimus rasite čia. (Būtinai perskaityk).

Pagaliau komandiruotė gali būti tokia, apie kokią visuomet svajojote! Kelionių organizatorius „Novaturas“ kviečia įspūdžių ištroškusius bei kūrybingumo nestokojančius keliautojus dalyvauti konkurse, originaliai bei įdomiai aprašyti įsimintiniausią savo kelionę ir išvykti į savaitę truksiančią svajonių komandiruotę. Konkurso dalyvių rašiniai bus talpinami www.15min.lt rubrikoje „Pasaulis kišenėje“, o geriausių aprašymų autorių laukia įspūdingi prizai – „Novaturo” organizuojamos kelionės net aštuoniomis turistų itin pamėgtomis kryptimis.

„Nusprendėme parodyti, kad komandiruotė – tai ne vien dalykiniai susitikimai ir įtemptos diskusijos. Kviečiame kūrybingus žmones dalyvauti konkurse ir išvykti į savaitės trukmės įspūdžių ir nepamirštamų emocijų kupiną „Novaturo“ svajonių komandiruotę, kurioje visas darbas, jeigu jį taip galima pavadinti – kaupti įspūdžius, o vėliau juos aprašyti“ – pasakojo įmonės rinkodaros ir komunikacijos vadovė Sigita Dabulė.

123rf.com nuotr./Laimėk komandiruotę, apie kurią visada svajojai
123rf.com nuotr./Laimėk komandiruotę, apie kurią visada svajojai

Konkurso nugalėtojų laukiantis prizas svajonių komandiruote pavadintas neatsitiktinai – geriausių rašinių autoriai bus pakviesti savaitę praleisti vienoje iš „Novaturo“ organizuojamų kelionių į kurortus Portugalijoje, Turkijoje, Graikijoje, Ispanijoje, Egipte ir slidinėjimo kurorte Italijoje, dalyvauti pažintinėje programoje, o patirtus įspūdžius išsamiai aprašyti.

„Kiekvienas pasvajojame apie svajonių darbą. Man tai primena fotografą, objektyvu gaudantį savanose liūtą ar atsiskyrusią gentį, arba žurnalistę, Porto gatvės kavinėje stebinčią žmones. Džiaugiamės, galėdami mūsų ištikimus skaitytojus išsiųsti į „Svajonių komandiruotę“ padirbėti romantišką kelionių rašytojo darbą”,– sakė www.15min.lt rubrikos „Pasaulis kišenėje“ redaktorius Mykolas Vadišis.

Konkurso dalyvių rašiniai talpinami adresu https://www.15min.lt/naujienos/pasaulis-kiseneje/ Originaliausius ir įdomiausius kelionių aprašymus rinks ne tik speciali „Novaturo“ bei 15min.lt sudaryta komisija, bet ir šio naujienų portalo lankytojai. Rašinius siųsti konkurso dalyviai kviečiami el. pašto adresu svajoniukomandiruote@15min.lt, o išsamias taisykles bei reikalavimus rasti galima čia.

Konkursas vyks iki rugsėjo 30 dienos, jame dalyvauti gali visi 18 metų turintys asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius