-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Air Lituanica“ didina skrydžių skaičių švenčių laikotarpiu

Kalėdiniu laikotarpiu – nuo gruodžio 19 d. iki sausio 4 d. – kompanija „Air Lituanica“ vykdys specialius skrydžius iš Vilniaus į Londono Gatviko, Geteborgo ir Edinburgo oro uostus. Tvarkaraštyje taip pat atsirado daugiau skrydžių į Amsterdamą, Bilundą ir Prahą. Iš viso šventėms į Lietuvą sugrįžtantiems tautiečiams arba į užsienį vykstantiems lietuviams pasiūlyta 30 skrydžių, kuriuose numatyta pie 5000 vietų.
„Air Lituanica“ pristatė skrydžius į Berlyną
„Air Lituanica“ didina skrydžių skaičių šventiniu laikotarpiu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nemažai lietuvių, gyvenančių užsienyje, planuoja grįžti į namus gražiausioms metų šventėms, tad iki Kalėdų srautas į Lietuvą, o po Naujųjų metų sutikimo – srautas į užsienio šalis bus labai didelis“, – sako „Air Lituanica” komercijos direktorius Simonas Bartkus. Pasak jo, kalėdiniu laikotarpiu žmonės dažniausiai skrenda tik asmeniniais tiksliais: lanko draugus, šeimą ar tiesiog atostogauja.

„Aktyvus bilietų pirkimas šventiniam laikotarpiui prasidėjo nuo spalio vidurio ir vis dar tęsiasi. Dar galima įsigyti skrydžių, pavyzdžiui, į Londoną, Paryžių ar Amsterdamą ir ten sutikti Naujus metus“, – sako S. Bartkus. Jis pažymėjo, kad švenčių laikotarpiu oro uostuose yra itin dideli keleivių srautai, tad visi keleiviai raginami į oro uostus atvykti kiek galima anksčiau.

„Air Lituanica“ iš Vilniaus oro uosto skrenda į pagrindinius Briuselio, Amsterdamo, Berlyno, Miuncheno, Paryžius, Talino oro uostus, taip pat Bilundo ir Prahos maršrutai yra vykdomi vasaros sezono metu. Nuo sausio 26 d. kompanija pradės skrydžius į Stokholmą. „Air Lituanica“ skrydžiai yra vykdomi 86 vietų „Embraer 175“ ir 49 vietų „Embraer 145“ tipo orlaiviais.Atsižvelgusi į skrydžių paklausą, „Air Lituanica“ šventiniu laikotarpiu papildomai vykdo 9 skrydžius į Londoną, 6 – į Edinburgą, 6 – į Prahą, 4 – į Geteborgą, 3 – į Bilundą, 2 – į Amsterdamą. Prieš Kalėdas skrydžių užimtumas į Vilnių yra beveik 100 proc., taip pat ir po Naujųjų metų. Bendras skrydžių užimtumo vidurkis yra virš 75 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius